Asigurarea facultativă de locuință: dependințele sunt acoperite?

Asigurarea facultativă de locuință: dependințele sunt acoperite?

Asigurarea facultativă de locuință: dependințele sunt acoperite?

Acasă nu înseamnă doar ce se află între cei patru pereți, ci și curtea, garajul, locul de joacă al celor mici sau magazia pe care abia ai construit-o. Deci, dacă plănuiești să-ți iei o poliță pentru locuință, e natural să te întrebi dacă și ele sunt acoperite de asigurare.

Cu gândul la liniștea pe care o simțim când suntem acasă, am creat asigurarea de locuință Locul tău. Casa ta de la Eurolife FFH. Polița te ajută să ai grijă de casa ta în cazul în care apare un incident. Și te ajută ca,orice ți-ar rezerva viitorul, să stai fără grijă și să te bucuri de toate celelalte lucruri care contează.

Îți povestim mai departe tot ce trebuie să știi despre subiect. 

Asigurarea facultativă de locuință: dependințele sunt acoperite?

La ce folosește o asigurare facultativă de locuință?

O asigurare facultativă de locuință e utilă mai ales în cazul în care apare un eveniment neașteptat la tine acasă, soldat cu daune materiale. Majoritatea incidentelor care se pot întâmpla într-o locuință sunt acoperite, încât să primești despăgubirile necesare.

O astfel de asigurare e și Locul tău. Casa ta de la Eurolife FFH. Găsești mai multe detalii despre ele în articolul de pe blogul nostru!

Și cum “acasă” reprezintă tot spațiul în care-ți trăiești viața, am inclus în asigurare și gardul, garajul sau locul preferat de grătar din bucătăria de vară. Îți povestim în continuare, pe larg, despre fiecare în parte.

 

Ce sunt dependințele sau anexele?

Anexele se mai numesc și dependințe gospodărești, iar ele se referă la construcțiile care vin la pachet cu locuința ta. Vorbim aici despre garaj, magazie, gard (împrejmuiri/porți), pe care poți să le ai, bucătărie de vară și așa mai departe. Nu sunt acoprite de asigurare anexe construite integral sau parțial din lemn.

În funcție de fiecare asigurator, ele pot sau nu să fie incluse în polița pentru locuință. De exemplu, aigurarea Locul tău. Casa ta de la Eurolife FFH îți oferă protecție și pentru anexe sau dependințe, fiindcă știm că incidentele pot să apară oriunde.

Asigurarea facultativă de locuință: dependințele sunt acoperite?

 

Mă protejează asigurarea de locuință în cazul în care se întâmplă ceva cu garajul meu?

Garajul găzduiește unul dintre cele mai de preț bunuri ale tale - mașina. Și nu doar atât. Acolo se află bicicleta celui mic, trusa de unelte cu care meșterești mereu ceva prin casă, uneltele pentru hobby-urile tale. De multe ori depozitezi acolo lucruri dragi pe care îți spui că le vei mai folosi la un moment dat.

Asigurarea de locuință Locul Tău. Casa ta îți protejează garajul și lucrurile pe care le depozitezi acolo. Indiferent că e vorba despre obiecte de mobilier sau aparate electrocasnice, ele sunt incluse în asigurare. Și echipamentele sportive sau muzicale sunt acoperite, fiindcă știm cât contează pentru tine să-i susții pe cei mici în tot ce fac.

Chiar dacă în garaj ții și mașina, ea nu e inclusă în asigurarea facultativă de locuință de le Eurolife FFH. Dacă se întâmplă ceva cu ea, va trebui să verifici acoperirile din polița RCA sau CASCO pe care o ai special pentru mașină.

Mă protejează asigurarea de locuință de daunele produse asupra gardului care înconjoară casa?

La fel ca o asigurare de locuință, gardul care înconjoară curtea ne protejează și ne face să ne simțim în siguranță acasă. Dacă vrei să-ți iei o poliță pentru casa ta, să știi că dacă alegi polița noastră, ea acoperă și eventualele daune care pot afecta gardul.

Gardul casei tale poate să se strice din cauza furtunilor sau a fenomenelor extreme sau poate fi lovit de o mașină. În oricare dintre aceste scenarii, ești acoperit. Poți să vezi aici TOATE situațiile în care ești protejat de asigurare. 

Mă protejează asigurarea de locuință de daunele produse asupra magaziei?

Da, dacă ai o asigurare de locuință și se întâmplă ceva cu magazia, spațiul tău de depozitare tip anexă, ea te protejează atât timp cât incidentul e inclus în poliță.

Fiecare dintre noi are nevoile sale, iar asigurarea de la Eurolife FFH e una flexibilă. Poți să alegi opțiunea care ți se potrivește cel mai bine și ce bunuri vrei să asiguri în doar câțiva pași. Simplu, online, direct de aici: https://www.eurolife-asigurari.ro/asigurare-locultau/pasul-1

Polița Locul tău. Casa ta include o serie de extra-opțiuni pe care le poți adăuga la pachetul de bază și care te protejează în diferite situații. De exemplu, dacă ești inundat cu apă de la o conductă care s-a defectat, dacă apar avarii la instalațiile  de incalzire, sanitare sau de gaz sau dacă se produce o spargere a geamurilor unei anexe sau a unor bunuri casabile.

Dacă și tu crezi că ți-ar prinde bine o astfel de poliță, ți-am pregătit și un ghid care să te ajute să o alegi pe cea mai potrivită pentru ce ai nevoie.Tu poți să stai liniștit și să te bucuri de momentele cu adevărat importante după ce ai luat cea mai bună decizie. Tot ce numești acasă poate fi asigurat, online, simplu.