ASIGURARE COPII

Primul tău plan de protecție și economisire pentru copilul tău.

Când devii părinte, începe o călătorie prin primele momente, primele voastre momente împreună. Prima strângere în brațe, prima năzdrăvănie, prima zi de școală.

Și noi suntem părinți, așa că am identificat un parcurs de emoții, gânduri și provocări.
Te invităm să călătorești prin ele și să alegi care a fost cea mai intensă trăire a fiecărui moment.
La final, îți vom spune ce fel de părinte ești și ce am pregătit pentru tine și copilul tău pentru un viitor luminos.

Emoțiile generează reacții. Călătorește printre ele și noi îți spunem cel fel de părinte ești, dar și cum îi poți susține visele.

Știi deja ce cauți, însă vrei detalii exacte. Urmărește aici modelul de calcul și asigurarea potrivită familiei tale.

Cristi, tatăl Nataliei, 3 ani și jumătate

„Am simțit cu adevărat ce înseamnă responsabilitatea atunci când mi-am ținut fetița în brațe pentru prima dată. Și stiu clar că rolul meu de părinte este să o susțin în prezent, dar mai ales în viitor. Am ales asigurarea PRIMA pentru cea mică pentru că vreau să îi pot susține studiile sau pasiunile mai târziu și să mă asigur că orice mi s-ar întâmpla mie, ea va fi protejată. Este plasa de siguranță pentru mine și pentru ea, mă face să fiu mai liniștit, când mă gândesc la viitor.”

Iulia, mama lui Vlad, 5 ani

„Am ales asigurarea PRIMA pentru Vlad cu gândul de a economisi o sumă pe care să o poată folosi la vremea adolescenței. E un efort financiar mic acum, dar care sunt convinsă ca va conta pentru copilul meu mai târziu. Mi-a plăcut mult că este un produs online, ca am avut toate detaliile la îndemână și ca am putut sa încerc mai multe variante de economisire până am identificat soluția potrivita pentru mine și cel mic”.

Mihaela, mama lui Dragoș, 10 ani

„Eu economiseam deja pentru cel mic în contul Junior Centenar, dar azi am facut și asigurarea Prima. Îmi place pentru că e totul online, poți să alegi ce sumă vrei să dai, nu am treabă cu consultanți, etc. Mie mi se potrivește, pentru că nu pot să economisesc fără un scop. Sunt cheltuitoare așa că am ales plata recurentă pe următorii 2 ani ca să stau liniștită.”

image-bottom