Despre noi

Avem peste 15 ani de experienta in asigurari ca pentru tine sa fie astazi totul mai simplu. Si peste 150.000 de momente extraordinare acoperite de tot atatea strangeri de mana cu clienti care au incheiat polite de asigurare emise de Eurolife FFH Romania. Ne dorim sa iti aducem asigurarile mai aproape, astfel incat sa le simti beneficiile imediate si concrete. De aceea, construim pas cu pas o prezenta digitala sustinuta, ca tu sa ai mereu la indemana un partener pe care sa te poti baza in orice moment al vietii.

Viseaza si lasa-te inspirat doar de momente extraordinare, in timp ce noi avem grija de viitorul tau cu un portofoliu extins de asigurari de viata, asigurari generale si asigurari online. Te ajutam sa evoluezi si sa visezi la un viitor asa cum iti doresti.

Produsele companiei sunt disponibile prin intermediul a patru canale de vânzare, respectiv: online, brokeri, parteneriate și bancassurance. Eurolife FFH include companiile Eurolife FFH Asigurari de Viata (inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/3247/2007, avand CUI 21112449) si Eurolife FFH Asigurari Generale (inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/3246/2007, avand CUI 21112430).

Asigurari pentru tine

Asigurari pentru tine

Portofoliu complet si complex care sa te insoteasca in fiecare moment al vietii.

Asigurari pentru afacerea ta

Asigurari pentru afacerea ta

Optiuni personalizate si flexibile in functie de specificul fiecarui business.

Asigurari online

Asigurari online

Iti iei asigurarea in doar câteva click-uri si instant o gasesti in aplicatia de mobil Eurolife FFH.

Aplicatia EUROLIFE FFH

Aplicatia EUROLIFE FFH

Acces direct la toate politele tale. Plata online rapida fara batai de cap.