Cand privesti in perspectiva, parca te bucuri mai din plin de fiecare moment alaturi de cei dragi.
Cu acest produs clasic de asigurare de viata, ai linistea ca cei dragi tie vor fi protejati in cazul in care tu nu vei mai fi langa ei. Ei vor beneficia de un ajutor echivalent cu indemnizatia de asigurare stransa pe toata perioada in care ai platit primele. Iar daca evenimentul asigurat nu s-a produs, iti returnam 30% din valoarea primelor platite.

Protectie pentru cei dragi

Cei dragi sunt protejati si primesc intreaga indemnizatie de asigurare, in cazul unui deces din imbolnavire sau din accident.

Platesti cum vrei

Lunar, trimestrial, semestrial sau anual, in functie de cum preferi. La fiecare aniversare a contractului, frecventa aleasa se poate schimba.

Un contract asa cum iti doresti

Suma asigurata este stabilita in functie de nevoile tale si de venitul tau lunar, iar avantajul este ca poti atasa alte 4 asigurari suplimentare pentru acoperirea unei game extinse de riscuri.

Caracteristici

Cu planul de protectie Perspective pentru cei dragi oferi alor tai siguranta unui viitor financiar, in cazul in care nu mai poti sa fii alaturi de ei. Acesta acopera riscul de deces din orice cauza (imbolnavire sau accident), iar contractul poate fi incheiat pe o perioada de minimum 5 ani si maximum 30 de ani.

Prima minima de Asigurare:600 lei / an.

Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, in contract poti desemna pana la 5 beneficiari (cu posibilitate de modificare oricand pe durata asigurarii). Altfel, beneficiarii sunt mostenitorii legali. In cazul decesului asiguratului, beneficiarii primesc suma asigurata.

/Perspective%20pentru%20cei%20dragi

Exemple de calcul

  Radu are 30 de ani si incheie un contract pe 5 ani, cu prima de 50 lei/luna pentru asigurarea Perspective pentru cei dragi Ioana are 35 de ani si incheie un contract pe 10 ani, cu o prima de 100 lei/luna pentru asigurarea Perspective pentru cei dragi Mihai are 45 de ani si incheie un contract pe 10 ani, cu o prima de 140 lei/luna pentru asigurarea Perspective pentru cei dragi
Suma asigurată pentru
asigurarea de bază
275.000 lei 282.000 lei 129.000 lei
Suma asigurată / indemnizație pentru
cele 4 asigurări suplimentare
Deces din accident: 275.000 Lei Invaliditate permanenta din accident: 275.000 Lei Spitalizare din accident: 100 lei/zi Interventii chirurgicale din accident: 7.000 Lei Deces din accident: 282.000 Lei Invaliditate permanenta din accident: 282.000 Lei Spitalizare din accident: 100 lei/zi Interventii chirurgicale din accident: 7.000 Lei Deces din accident: 129.000 Lei Invaliditate permanenta din accident: 129.000 Lei Spitalizare din accident: 100 lei/zi Interventii chirurgicale din accident: 7.000 Lei

Asigurari care se pot atasa

Asigurare suplimentara de deces din accident

In cazul decesului din accident al asiguratului, suma asigurata stabilita pentru asigurarea Perspective pentru cei dragi se va dubla si va fi incasata de beneficiarii desemnati in contract.

Asigurarea suplimentara de invaliditate permanenta din accident
Asiguratul va incasa un procent intre 5% si 100% din suma asigurata pe an contractual
Asigurare suplimentara de spitalizare din accident
Asiguratul va primi o indemnizatie de 100 lei / zi de spitalizare. Pot fi acoperite pana la 90 de zile de spitalizare in fiecare an contractual.
Asigurare suplimentara de interventii chirurgicale din accident
Asiguratul va incasa un procent intre 20% si 100% din suma asigurata pe an contractual

De ce documente ai nevoie

Conditii contractuale: Perspective pentru cei dragi

Descarca

Conditii specifice: Interventie chirurgicala

Descarca

Conditii specifice: Invaliditate din accident

Descarca

Conditii specifice: Spitalizare din accident

Descarca

Conditii specifice: Deces din accident

Descarca

PID - Perspective pentru cei dragi

Descarca

Aplica

Toate campurile notate cu * sunt obligatorii.

Intrebari pentru noi

Ai intrebari pentru noi?

Scrie-ne la adresa asigurari@eurolife-asigurari.ro sau sună-ne la
031.423.00.80, iar echipa noastră îți va oferi informațiile de care ai
nevoie.

Din aceeasi categorie