Despre noi

Media

București, 30 ianuarie 2019 - Eurolife ERB Asigurări lansează prima asigurare de bilete din România în parteneriat cu site-ul www.bilete.ro  

Lansare Asigurare de bilete – En Garde


București, 4 decembrie 2018 - Eurolife ERB Asigurări lansează asigurarea de călătorie disponibilă exclusiv online, cu activare imediată, valabilă oriunde în lume. Disponibilă în 3 variante de pachete − RELAXAT, ECHILIBRAT ȘI ZEN  

Lansare Asigurare de Calatorie 


București, 5 septembrie, 2018 – Eurolife ERB Asigurări România lansează Health Protect, asigurarea de sănătate dedicată companiilor care vor să le ofere angajaților beneficii extra-salariale pe termen lung. Produsul completează astfel portofoliul în continuă dezvoltare al Eurolife, propunându-le angajatorilor din România o asigurare completă și complexă pentru un pachet optim atașat ofertei salariale. În baza acestuia, asigurații au acces la consultații, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenții chirurgicale sau spitalizare în limita a 100 000 RON/an de asigurare, având astfel confortul protecției financiare asigurată de poliță.

Lansare asigurare de sanatate – Health Protect


Bucuresti, 6 iunie 2018 – Grupul Eurolife ERB Asigurari, ce detine in Romania companiile Eurolife ERB Asigurari de Viata si Eurolife ERB Asigurari Generale, si-a continuat procesul de consolidare a prezentei in piata locala, raportand pentru sfarsitul anului 2017 rezultate financiare pozitive si investitii in crestere, in paralel cu initierea unui proces de transformare si deschiderea de noi piete.

Rezultate financiare Eurolife ERB


Bucuresti, 12 octombrie 2017 - Anul 2017 marcheaza pentru Eurolife ERB Asigurari aniversarea a 10 de ani de activitate in industria de asigurari din Romania, un deceniu in care compania a evoluat constant, devenind astazi un jucator important in domeniu, in special pe segmentul de bancaassurance.

Eurolife ERB Asigurari aniverseaza 10 ani de activitate pe piata romaneasca


Bucuresti, 19 iunie, 2017 ─ Eurolife Asigurari de Viata si Eurolife ERB Asigurari Generale, companii ce reprezinta Eurolife ERB Insurance Group in Romania, au raportat in anul 2016 o crestere in segmentul asigurarilor traditionale si de protectie, consolidandu-si prezenta in top 10 companii de profil la nivel national. In acelasi timp, companiile au incheiat cu succes anul pe profit, in contextul in care investitiile au crescut, gratie noului plan de dezvoltare.

Rezultate Financiare Eurolife ERB - 2017