DESPRE NOI

Media

Cream produse inovative in pas cu nevoile tale

Bucuresti

Lansare Asigurare de bilete - En Garde

Bucuroși să lansăm prima asigurare de bilete din România în parteneriat cu site-ul www.bilete.ro!
Descoperă produsul aici.

/
/

Bucuresti

Lansare Asigurare de Calatorie

Ne aventurăm cât pentru 9 vieți și aducem în piață asigurarea de călătorie disponibilă exclusiv online, cu activare imediată, valabilă oriunde în lume prin 3 variante de pachete: Relaxat, Echilibrat și Zen!
Descoperă produsul aici.

Bucuresti

Lansare Asigurare de Sănătate Health Protect

Un nou pas în leadershipul companiei tale prin asigurarea de sănătate dedicată clienților business care vor să le ofere angajaților beneficii extra-salariale pe termen lung. Cu ajutorul acestui plan, asigurații au acces la consultații, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenții chirurgicale sau spitalizare în limita a 100 000 RON /an de asigurare.
Descoperă produsul aici.

/
/

Bucuresti

Rezultate financiare Eurolife ERB

Grupul Eurolife ERB Asigurări, ce deține în Romania companiile Eurolife ERB Asigurări de Viață și Eurolife ERB Asigurări Generale, își continuă procesul de consolidare a prezenței în piața locală, raportand pentru sfârșitul anului 2017 rezultate financiare pozitive și investiții în creștere, în paralel cu inițierea unui proces de transformare și deschiderea de noi piețe

Bucuresti

Sărbătorim 10 ani de activitate în piața românească

10 ani de momente speciale pentru ca tu să te bucuri de viață! Anul 2017 marchează pentru noi un deceniu de activitate în industria de asigurări din România – o perioadă fantastică în care am evoluat constant alături de tine, devenind astăzi un jucător important în domeniu, în special pe segmentul de bancassurance.

/
/

Bucuresti

Rezultate Financiare Eurolife ERB - 2017

Eurolife Asigurări de Viață și Eurolife ERB Asigurări Generale, reprezentând Eurolife ERB Insurance Group în România, raportează o creștere în segmentul asigurărilor tradiționale și de protecție în România. Ne consolidăm astfel locul în top 10 al companiilor de profil la nivel național. Totodată, anul 2016 s-a încheiat cu succes pe profit, datorită noului plan de dezvoltare în care investițiile au avut parte de o creștere.