DESPRE NOI

Media

Cream produse inovative in pas cu nevoile tale

Bucuresti

Eurolife FFH Asigurări devine asigurătorul oficial al festivalului Electric Castle

Eurolife FFH Asigurări Generale asigură în acest an unul dintre cele mai importante festivaluri ale verii: Electric Castle ce are loc între 19-23 iulie, la Castelul Bánffy de la Bonțida (Cluj).  În calitate de asigurător oficial al evenimentului, Eurolife FFH susține astfel experiențele autentice, și momentele unice trăite alături de prieteni și artiștii preferați.

Parteneriatul încheiat cu echipa Electric Castle are în vedere acoperirea riscurilor asociate organizării evenimentului, prin intermediul asigurării de răspundere civilă. Mai multe detalii aici

Bucuresti

Karma Bună – prima asigurare online de viață și accident cu servicii de telemedicină și wellness incluse

Eurolife FFH lansează Karma Bună – prima asigurare de viață și accident 100% online care aduce clienților un întreg univers de beneficii pentru prezent: cheltuieli medicale acoperite în caz de accident, acces nelimitat la consultații medicale online, telefonic sau video pentru peste 21 de specializări, program de wellness (fitness, nutriție, pisihologie, managementul stressului), dar și acces la o serie de discount-uri oferite de o rețea de parteneri Eurolife FFH (Paralela 45, www.bilete.ro,Hard Rock Cafe, Iuno Events, Autonom, Stem Sure, TatiCool Shop etc). Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Eurolife FFH Asigurări devine asigurătorul oficial al Echipelor Naționale de Handbal

Eurolife FFH a semnat un parteneriat strategic cu Federația Română de Handbal (FRH) și devine asigurătorul oficial al echipelor naționale de handbal – feminin & masculin, pentru toate categoriile de vârstă (seniori, tineret, juniori și cadeți). Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Șoferii care transportă marfă pot beneficia gratuit de asigurare de viață și accident

Eurolife FFH Asigurări de Viață și Affinity Transport Solutions (furnizor important al cardurilor de combustibil către companiile de transport din România) au încheiat un nou parteneriat pentru atașarea unei asigurări de viață și accident la beneficiile acordate șoferilor companiilor transportatoare din România. Beneficiarii direcți ai asigurării sunt conducătorii auto, cei care și utilizează cardul pentru alimentări constante de combustibil în benzinăriile din peste 42 de țări europene. Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Eurolife FFH si Stem Sure lansează STEMCare Autism

Eurolife FFH în parteneiat cu Stem Sure lansează prima asigurare din România care acoperă costurile aferente unui potențial transplant de celule stem la copii pentru tratatea autismului. STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu Stem Sure și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem. Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Flex-EnGarde – noul produs de asigurare co-branded Eurolife FFH & iabilet.ro

Eurolife FFH în parteneriat cu platforma www.iaBilet.ro (lider de ticketing  pe piața locală) introduc un nou beneficiu pentru clienții care achiziționează bilete la diverse evenimente de entertainment: asigurarea co-branded Flex-En Garde.

.

 

Bucuresti

Lansarea PRIMA – asigurarea pentru copii 100% online

Parintii din Romania au la cateva click-uri distanta prima asigurare all inclusive pentru copilul lor, un produs complet ce imbina protectia unei asigurari de viata, cu economisirea, cheltuielile medicale si somajul. Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Eurolife FFH lanseaza RambursOrice

Extindem portofoliul de asigurari 100% online cu un produs unic pe piata locală, o asigurare de tip storno care iti returneaza valoarea cheltuielilor efectuate cu vacantele, deplasarile si experientele planuite pe teritoriul tarii noastre. RambursOrice este disponibil 100% online si acopera inclusiv riscul diagnosticarii cu SARSCoV-2. Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Eurolife FFH - creșteri în H1 2020 comparativ cu H1 2019

Grupul Eurolife FFH - Eurolife FFH Asigurări de Viață și Eurolife FFH Asigurări Generale - a înregistrat în primul semestru (H1) al anului 2020 o evoluție pozitivă a primelor brute subscrise generate prin atragerea de business nou, comparativ cu perioada similară din 2019. Trendul ascendent a fost raportat pe majoritatea segmentelor de business în care compania este prezentă (brokeri, bancassurance și parteneriate). Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Lansarea aplicatiei mobile Eurolife FFH App

Prin lansarea primei aplicatii de mobile pe plan local – Eurolife FFH App, urmarim strategia de a crea un univers de experiente digitale simple si complete pentru clientul final sub conceptul « EurolifeConnect».  Cu ajutorul acesteia, clientii isi vor putea vizualiza portofoliul de polite online, si vor putea face plata primelor de asigurare in doar cateva click-uri, direct din aplicatie. Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Eurolife ERB Asigurări Romania devine Eurolife FFH

EUROLIFE ERB Asigurari, companie cu o prezenta de peste 12 ani pe piata locala, trece intr-o noua etapa de dezvoltare si devine EUROLIFE FFH. Compania introduce in piata locala o noua identitate de brand, un nou nume, un nou logo si un nou slogan, ce reflecta in mod direct apartenenta la un holding financiar international - Fairfax Holding Limited. Mai multe detalii aici aici.

Bucuresti

Lansare Asigurare de bilete - En Garde

Bucuroși să lansăm prima asigurare de bilete din România în parteneriat cu site-ul www.bilete.ro!
Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Lansare Asigurare de Calatorie

Ne aventurăm cât pentru 9 vieți și aducem în piață asigurarea de călătorie disponibilă exclusiv online, cu activare imediată, valabilă oriunde în lume prin 3 variante de pachete: Relaxat, Echilibrat și Zen!
Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Lansare Asigurare de Sănătate Health Protect

Un nou pas în leadershipul companiei tale prin asigurarea de sănătate dedicată clienților business care vor să le ofere angajaților beneficii extra-salariale pe termen lung. Cu ajutorul acestui plan, asigurații au acces la consultații, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenții chirurgicale sau spitalizare în limita a 100 000 RON /an de asigurare.
Mai multe detalii aici.

Bucuresti

Rezultate financiare Eurolife ERB

Grupul Eurolife ERB Asigurări, ce deține în Romania companiile Eurolife ERB Asigurări de Viață și Eurolife ERB Asigurări Generale, își continuă procesul de consolidare a prezenței în piața locală, raportand pentru sfârșitul anului 2017 rezultate financiare pozitive și investiții în creștere, în paralel cu inițierea unui proces de transformare și deschiderea de noi piețe

Bucuresti

Sărbătorim 10 ani de activitate în piața românească

10 ani de momente speciale pentru ca tu să te bucuri de viață! Anul 2017 marchează pentru noi un deceniu de activitate în industria de asigurări din România – o perioadă fantastică în care am evoluat constant alături de tine, devenind astăzi un jucător important în domeniu, în special pe segmentul de bancassurance.

Bucuresti

Rezultate Financiare Eurolife ERB - 2017

Eurolife Asigurări de Viață și Eurolife ERB Asigurări Generale, reprezentând Eurolife ERB Insurance Group în România, raportează o creștere în segmentul asigurărilor tradiționale și de protecție în România. Ne consolidăm astfel locul în top 10 al companiilor de profil la nivel național. Totodată, anul 2016 s-a încheiat cu succes pe profit, datorită noului plan de dezvoltare în care investițiile au avut parte de o creștere.