Despre noi

Echipa Eurolife

Credem ca o companie care lucreaza in beneficiul oamenilor trebuie sa aiba la baza principii precum profesionalismul, empatia, inteligenta emotionala si capacitatea de a persevera in atingerea obiectivelor partenerilor. Viziunea noastra s-a creat printr-o lentila a respectului si a reciprocitatii care dainuie de peste 10 ani; produsele noastre raspund la nevoile clientilor pentru ca si noi le cunoastem importanta in viata de zi cu zi.

Inainte de a fi consultanti, suntem oameni pentru oameni si promotorii momentelor extraordinare din vietile fiecaruia. Un contract incheiat, o polita semnata, un plan pe termen lung devin la fel de importante ca o strangere sincera de mana. Pentru noi, o zi buna se incheie cu asigurarea clientilor nostri ca au la brat un partener de incredere si pe care se pot baza atunci cand viata ii ia prin surprindere.

Anita Nitulescu, CEO

„La Eurolife FFH, lucram pentru oameni, pentru a le fi aproape pe tot parcursul vietii. Credem in produse noi, inovative, care sa surprinda, si care sa intre in obisnuinta fiecaruia dintre noi datorita simplitatii, nevoii satisfacute, informarii corecte si a unui proces de gestionare a daunelor impecabil. Asigurarile au un rol bine determinat de stabilitate, si prin tot ce facem diferit in aceasta piata ne dorim ca fiecare dintre noi sa conștientizeze ca asigurarea este un serviciu necesar.”