Vreau Ramburs@Orice
Calatorii
Data plecarii / inceperii
evenimentului
Numar persoane

De acum, toate planurile tale
sunt rambursabile

Cine n-a pierdut o vacanta, un concert, cine n-a ratat o piesa de teatru de mult planuita sau o aventura pe varf de munte – nu s-a confruntat cu neprevazutul. Insa viata se intampla; uneori te surprinde cu momente speciale, alteori te intoarce din drum.

Nicio grija:
te ajutam sa fii mereu cu un pas inaintea imprevizibilului, cu asigurarea Ramburs@Orice, disponibila pentru asigurarea tuturor calatoriilor si experientelor pe care le planifici in Romania.

Cum functioneaza?

1

Ti-ai cumparat un city break sau un sejur in tara, bilete la teatru, concerte sau experiente, si nu vrei sa stai cu grija „daca voi ajunge” sau „sper sa nu se intample ceva”.

2

Accesezi produsul Ramburs@Orice, completezi cateva date despre valoarea sumei cheltuite aferente transportului, cazarii, biletelor sau voucherelor achizitionate, si in doar cateva click-uri ti-am luat de pe cap teama ca poti pierde banii.

3

Cu asigurarea activa, ai siguranta ca, in cazul unui eveniment neprevazut, iti primesti banii inapoi pentru planurile la care nu mai poti ajunge.

Iti asiguri banii cheltuiti, din cateva clickuri, 100% online,
iar procesul de achizitie si de dauna
e simplu ca buna ziua!

Lorena

„Am făcut asigurarea Ramburs Orice pentru tabăra din România a celui mic la recomandarea organizatorului. Până atunci nu am știut că există o asigurare storno și pentru călătoriile în România și pe deasupra și online – am activat-o în câteva minute. Și când Alexandru s-a îmbolnăvit, mi-am recuperat banii plătiți. Procesul de daună nu se întâmplă peste noapte, dar nu m-a deranjat, pentru că mi se pare normal să fie așa, să pregătești o serie de documente. O asigurare care îți protejează banii este un avantaj, mai ales că o poți accesa online, simplu și rapid.”

Dorina

„Am căutat o asigurare pentru călătoriile în România după ce am pierdut avansul pentru o vacanță la munte pentru că cea mică s-a îmbolnăvit și nu am mai putut ajunge. Iar asigurarea storno de la Eurolife FFH a fost fix ceea ce căutam pentru situații neprevăzute care pot apărea și care ne pot schimba planurile. Mi-a atras atenția pentru că este o asigurare online, iar procesul de achiziție al asigurării Ramburs Orice este foarte intuituiv, în doar câteva minute ai polița pe email și știi că ai investiția asigurată.”

Alin

„Un produs de asigurare foarte util, mai ales în această perioadă dificilă, în care este greu să prevezi ce se va întâmpla.
De fiecare dată când am luat asigurarea, am fost mult mai liniștit înainte de plecarea în vacanță, pentru că știam că nu voi pierde banii dacă va interveni ceva, chiar și în cazul în care eu sau soția ne îmbolnăvim de Covid.”

Iti protejezi banii

Cu o investitie minima, ai siguranta ca iti recuperezi 90% din sumele platite pe orice vacante sau experiente in Romania.

Ex: Platesti 100 de lei pentru bilete la teatru si iti asiguri investitia cu doar 4lei. Sau iti asiguri vacanta in valoare de 2000 de lei cu o prima de doar 105lei!

Planifici fara griji

Iti faci planuri din timp pentru orice vacanta, experienta sau eveniment, fara sa ai grija planurilor date peste cap sau anulate.

Esti pregatit pentru orice

Esti acoperit pentru o gama larga de riscuri: evenimente medicale (inclusiv diagnosticare cu SARS-CoV-2, evenimente familiale, materiale sau alte neplaceri legate de zboruri amanate/intarziate; greve sau defectiuni ale transportului in comun).

E simplu sa te bucuri de linistea pe care
ti-o ofera Ramburs@Orice

Platesti putin acum ca sa te bucuri de maximum de avantaje, in caz ca vacantele sau
experientele ti se anuleaza. Urmeaza pasii din formular si ai siguranta ca iti primesti
banii inapoi pentru planurile la care nu mai poti ajunge.

Vreau Ramburs@Orice