Vreau Ramburs@Orice
Calatorii
Data plecarii / inceperii
evenimentului
Numar persoane

De acum, toate planurile tale
sunt rambursabile

Cine n-a pierdut o vacanta, un concert, cine n-a ratat o piesa de teatru de mult planuita sau o aventura pe varf de munte – nu s-a confruntat cu neprevazutul. Insa viata se intampla; uneori te surprinde cu momente speciale, alteori te intoarce din drum.

Nicio grija:
te ajutam sa fii mereu cu un pas inaintea imprevizibilului, cu asigurarea Ramburs@Orice, disponibila pentru asigurarea tuturor calatoriilor si experientelor pe care le planifici in Romania.

Cum functioneaza?

1

Ti-ai cumparat un city break sau un sejur in tara, bilete la teatru, concerte sau experiente, si nu vrei sa stai cu grija „daca voi ajunge” sau „sper sa nu se intample ceva”.

2

Accesezi produsul Ramburs@Orice, completezi cateva date despre valoarea sumei cheltuite aferente transportului, cazarii, biletelor sau voucherelor achizitionate, si in doar cateva click-uri ti-am luat de pe cap teama ca poti pierde banii.

3

Cu asigurarea activa, ai siguranta ca, in cazul unui eveniment neprevazut, iti primesti banii inapoi pentru planurile la care nu mai poti ajunge.

Iti asiguri banii cheltuiti, din cateva clickuri, 100% online,
iar procesul de achizitie si de dauna
e simplu ca buna ziua!

Iti protejezi banii

Cu o investitie minima, ai siguranta ca iti recuperezi 90% din sumele platite pe orice vacante sau experiente in Romania.

Ex: Platesti 100 de lei pentru bilete la teatru si iti asiguri investitia cu doar 4lei. Sau iti asiguri vacanta in valoare de 2000 de lei cu o prima de doar 105lei!

Planifici fara griji

Iti faci planuri din timp pentru orice vacanta, experienta sau eveniment, fara sa ai grija planurilor date peste cap sau anulate.

Esti pregatit pentru orice

Esti acoperit pentru o gama larga de riscuri: evenimente medicale (inclusiv diagnosticare cu SARS-CoV-2, evenimente familiale, materiale sau alte neplaceri legate de zboruri amanate/intarziate; greve sau defectiuni ale transportului in comun).

E simplu sa te bucuri de linistea pe care
ti-o ofera Ramburs@Orice

Platesti putin acum ca sa te bucuri de maximum de avantaje, in caz ca vacantele sau
experientele ti se anuleaza. Urmeaza pasii din formular si ai siguranta ca iti primesti
banii inapoi pentru planurile la care nu mai poti ajunge.

Vreau Ramburs@Orice