Despre noi

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii de utilizare a Aplicatiei EUROLIFE FFH si a website-ului www.eurolife-asigurari.ro

Prezentul document contine Termenii si Conditiile de Utilizare a Aplicatei Eurolife FFH, a website-ului www.eurolife-asigurari.ro

In acest document vor fi detaliati Termenii si conditiile de utilizare a aplicatiei de mobil Eurolife FFH („Aplicatia”) si a website-ului www.eurolife-asigurari.ro, denumite in cele ce urmeaza „solutia/solutiile informatica/e”.

Solutiile informatice puse la dispozitia clientilor sunt operate si detinute in comun de catre urmatoarele companii:

a. Eurolife FFH Asigurari de Viata SA, cu sediul in str. Vasile Lascar nr. 31, cladirea Lascar 31 Business Center, sector 2, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/3247/2007, avand CUI 21112449, fiind autorizata de CSA prin autorizatia de functionare nr. 578/17.08.2007, avand nr. Inregistrare in Registrul Asiguratorilor: RA/060/20.08.2007 si Cod LEI: 213800BQQJITVLKVBB33, si

b. Eurolife FFH Asigurari Generale SA, cu sediul in str. Vasile Lascar nr. 31, cladirea Lascar 31 Business Center, sector 2, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/3246/2007, avand CUI 21112430, fiind autorizata de CSA prin autorizatia de functionare nr. 579/17.08.2007, avand nr. Inregistrare in Registrul Asiguratorilor: RA/061/20.08.2007 si Cod LEI: 213800INBUKMNZBQTL41,

denumite in cele ce urmeaza (“Eurolife FFH”).

Utilizarea acestora presupune, printre altele: descarcarea aplicatiei, accesarea website-ului, inregistrarea/logarea ta, navigarea, folosirea instrumentelor. Accesand, folosind, actualizand sau inregistrandu-te pentru a beneficia de solutiile noastre informatice accepti si iti dai acordul cu privire la acesti termeni si conditii.

In cazul in care nu esti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu vei putea utiliza Aplicatia noastra sau, dupa caz, nu vei putea accesa anumite servicii din website-ul nostru.

Aplicatia Eurolife FFH este un program software care poate fi descarcat din magazinele de aplicatii pentru terminalele mobile cu sisteme de operare iOS si Android, si are ca scop principal sa iti puna la dispozitie un instrument pentru vizualizarea si administrarea politelor tale de asigurare emise de Eurolife FFH. Aplicatia va constitui si un instrument de achizitie de noi produse de asigurare.

Website-ul (pagina de internet) www.eurolife-asigurari.ro reprezenta un ansamblu de documente statice si/sau dinamice (grupuri de pagini web), continand diverse informatii, continut scriptic si alte elemente unite prin relatii reciproce, accesibil in internet si destinat informarii tale sau incheierii contractelor de asigurare. Website-ul www.eurolife-asigurari.ro poate contine si alte subsituri (aplicatii si/sau portaluri), toate acestea facand parte integranta din acelasi website.

1. Accesul in Solutiile informatice

1.1.  Descarcarea/Instalarea aplicatiei. Accesarea website-ului.

Solutiile informatice puse la dispozitie de catre Eurolife FFH pot fi accesate de catre orice persoana fizica sau juridica care este sau vrea sa devina un client al Eurolife FFH. In cuprinsul acestora sunt disponibile fie informatii actuale despre Eurolife FFH si/sau politele detinute la Eurolife FFH, fie modalitati de achizitionare a unui nou produs de asigurare.

Utilizarea, descarcarea, instalarea si folosirea solutiilor informatice trebuie sa fie facute doar in scopuri personale, asa cum sunt aici prezentate. Utilizatorul nu va avea nici un drept de proprietate asupra aplicatiei/website-ului, cu exceptia dreptului de a le folosi conform acestor termeni si conditii.

Utilizatorul poarta responsabilitatea pentru folosorea si utilizarea corecta si completa a solutiilor informatice puse la dispozitie, conform rigorilor de utilizare a acestora.

1.2. Crearea contului de utilizator

Utilizarea Aplicatiei si a unor sectiuni dedicate din cadrul website-ului este posibila doar dupa crearea unui cont de utilizator. In cazul in care vei opta pentru crearea unui cont de utilizator, trebuie sa stii ca acesta va fi unic atat la nivelul tuturor solutiilor informatice puse la dispozitie de catre Eurolife FFH cat si la nivel de utilizator (un utilizator va putea avea un singur cont). Astfel, acelasi cont de utilizator si aceleasi date de logare vor putea fi folosite atat in Aplicatia Eurolife FFH, cat si in website-ul www.eurolife-asigurari.ro – sectiunea Accesare cont. Persoanele fizice isi vor putea crea cont fie in Aplicatie, fie in cadrul website-ul Eurolife FFH, in sectiunea dedicata, pe baza datelor reale de identificare: nume, prenume, numar de telefon mobil, adresa de email si CNP. Persoanele juridice isi vor putea crea cont numai in website-ul www.eurolife-asigurari.ro, pe baza datelor companiei: denumire, numar de telefon mobil, adresa de email si CUI, insa dupa creare, contul putand fi accesat si din Aplicatia Eurolife FFH. Datele utilizate la crearea contului sunt date cu caracter personal, pentru care te rugam sa consulti Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, disponibila in Aplicatie sau in website. Datele introduse si/sau actualizate de catre tine in mediul online vor fi actualizate in mod automat in toate sistemele de gestiune a politelor si clientilor Eurolife FFH (denumite in continuare sistemele Eurolife FFH), implicit in toate solutiile informatice puse la dispozitie de catre Eurolife FFH si folosite de tine, conform prezentelor Termeni si conditii.

Utilizatorul este responsabil ca datele sale introduse la crearea contului sa fie corecte si complete, Eurolife FFH rezervandu-si dreptul de a efectua orice verificari ulterioare considerate necesare.

1.3. Accesarea solutiilor informatice

Pentru logare in contul de utilizator, vor fi folosite adresa de email (care va fi si numele de utilizator) si parola stabilita de tine la momentul configurarii contului.

Orice accesare si inrolare in contul tau vom prezuma ca a fost efectuata de catre tine, atat timp cat datele de logare sunt introduse corect. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele daune provocate de transmiterea sau furtul parolei si a numelui de utilizator catre, respectiv de catre terte persoane.

In cazul in care cunosti sau suspectezi ca un tert cunoaste codul de utilizator si/sau parola, pentru securitatea ta, ai optiunea si responsabilitatea de a le modifica imediat, fie direct din contul tau, fie  contactandu-ne in acest scop.

Avem dreptul de a intrerupe/bloca utilizarea oricarui cont de utilizator, in orice moment, in mod automat si fara alte formalitati sau notificari prealabile daca: (i) nu ai respectat dispozitiile acestor termeni si conditii de utilizare, (ii) daca exista suspiciuni cu privire la comiterea unor infractiuni sau (iii) daca exista suspiciunea ca o persoana, alta decat utilizatorul in drept, incearca sa acceseze fraudulos contul.

Utilizarea solutiilor noastre informatice reprezinta acordul tau ca datele, informatiile si actiunile tale din acest mediu online reprezinta informatii ce urmeaza a fi stocate in sistemele Eurolife FFH, cu exceptia detaliilor

 instrumentelor de plata, si vor avea efect asupra desfasurarii contractelor tale de asigurare, in conformitate cu optiunile exercitate de tine in acest mediu online.

Din motive de siguranta a datelor tale, Eurolife FFH va permite vizualizarea politelor tale existente doar daca datele introduse la crearea contului (email sau numar telefon mobil) se regasesc deja in sistemele Eurolife FFH. In cazul in care esti client Eurolife FFH si detii polite active, insa nu doresti sa te inregistrezi cu emailul sau numarul de telefon din baza de date Eurolife FFH, va fi necesar sa iti actualizezi datele in offline (la telefon, prin email sau la sediul nostru) pentru a primi acces de vizualizare si gestiune a politelor de asigurare in contul creat.

1.4. Disponibilitatea solutiilor informatice

Pot exista situatii cand accesarea si utilizarea solutiilor informatice nu vor fi disponibile, dependent sau independent de vointa sau actiunile noastre. Facem tot posibilul ca orice intrerupere a functionarii acestora, a carei decizie ne apartine, sa iti fie notificata anterior.

In cazurile in care intreruperea functionarii este independenta de vointa noastra, eventualele disconforturi pe care le-ai putea avea nu ne vor putea fi imputate. Facem precizarea ca toate instrumentele disponibile in mediul online, atat in cadrul Aplicatiei cat si in cadrul website-ului, au cel putin o alternativa de a fi rezolvate in offline (la sediul nostru, prin email, la telefon etc).

2. Continutul

Solutiile informatice puse la dispozitia ta, aplicatia si/sau website-ul, constituie instrumentele prin care Eurolife FFH iti furnizeaza servicii de asigurare pe cale electronica, asa cum sunt descrise aici. Descrierea detaliata a obiectului asigurarii, precum si drepturile si obligatiile aferente se regasesc in conditiile de asigurare, ce constituie parte integranta a contractului de asigurare pe care tu l-ai ales sau pe care il vei alege.

Solutiile informatice pot fi utilizate, in conformitate cu Termenii si conditiile prezente, pentru urmatoarele tipuri de servicii, fara a ne limita la acestea:

 • obtinerea informatiilor generale despre Eurolife FFH;
 • vizualizarea contractelor/politelor de asigurare detinute si a detaliilor acestora;
 • plata rapida a primelor de asigurare;
 • anuntarea unei daune;
 • achizitionarea unor noi produse de asigurare;
 • actualizarea datelor de identificare si de contact ale tale si/sau ale Eurolife FFH;
 • identificarea de noi campanii si promotii Eurolife FFH;
 • vizualizarea notificarilor (noi promotii, notificari cu privire la administrarea politelor active etc);
 • vizualizarea raspunsurilor la cele mai frecvente intrebari;
 • contactarea Eurolife FFH.

2.1. ​​​​​Vizualizarea politelor detinute

Pentru a vizualiza politele tale de asigurare sau in cazul in care iti doresti achizitionarea unei polite online, va trebui sa te inregistrezi ca utilizator, creandu-ti cont. Astfel, in contul tau vei vizualiza politele de asigurare in cadrul carora ai calitatea de Contractant si/sau Asigurat. In cazul exceptional in care informatiile din contul tau de utilizator difera de cele continute in polita de asigurare, prevaleaza prevederile din polita si din conditiile de asigurare corespunzatoare. Aceasta prevedere este menita sa acopere situatiile functionarii eronate a solutiilor informatice si sa te asigure ca prevederile cunoscute de tine din polita de asigurare raman in vigoare pe toata durata contractului.

2.2. Plata primelor de asigurare

Prin utilizarea contului de utilizator, fie din Aplicatie, fie din website, vei putea efectua plata online a primelor de asigurare, atat pentru politele deja detinute afisate in cont, cat si pentru politele noi achizitionate online.

Pentru a plati, poti selecta una sau mai multe prime de asigurare aferente unei polite, selectia putand fi facuta numai in ordine cronologica, de la cea mai veche scadenta neachitata la cea mai recenta. Vor fi disponibile pentru plata scadentele neachitate din anul anterior de asigurare, daca e cazul, si toate scadentele aferente anului de asigurare in desfasurare.

In cazul politelor in valuta, plata primei va fi facuta in lei la cursul BNR valabil in ziua in care ai efectuat plata.

In scopul procesarii platilor efectuate online, Eurolife FFH lucreaza in parteneriat cu ING Bank ca procesator de plati, entitate independenta de Eurolife FFH si abilitata sa desfasoare tipul acesta de activitate.

In contul tau de utilizator ai optiunea salvarii unuia sau mai multor instrumente de plata de tip card. Daca apelezi aceasta optiune, informatiile aferente cardului/cardurilor tale se vor salva si pastra direct de catre procesatorul de plati, fara ca Eurolife FFH sa poata vizualiza, stoca, utiliza sau modifica aceste date. Odata salvat un instrument de plata, il vei putea vizualiza si folosi ca instrument de plata pentru politele apartinand ambelor companii de asigurari Eurolife FFH. Gestiunea (adaugarea si stergerea) de instrumente de plata va fi disponibila in sectiunile dedicate din contul tau.

In sectiunea dedicata platilor din contul tau ai optiunea setarii platii recurente. Aceasta va fi facuta in conditiile procesatorului de plati. Cand o vei apela, vei mandata Eurolife FFH sa ordone procesatorului de plati sa debiteze la scadente primele de asigurare corespunzatoare politelor, pentru care ai apelat aceasta functionalitate, din cardul specificat. Interogarea va rula pana la gasirea fondurilor disponibile sau, in cazul lipsei fondurilor, pana la rezilierea prin neplata, conform conditiilor agreate in contractul de asigurare.

Ca exceptie, in cazul asigurarii obligatorii PAD, vei mandata Eurolife FFH sa ordone procesatorului de plati sa debiteze cu 30 de zile inainte de expirarea politei prima de asigurare necesara pentru reinnoirea acesteia. Interogarea va rula pana la gasirea fondurilor disponibile sau, in cazul lipsei fondurilor, pana la expirarea politei PAD, aceasta neputand fi reinnoita.

Vei primi automat de la procesatorul de plati notificari cu privire la fiecare tranzactie procesata de pe cardul tau prin recurenta, pe adresa de email inregistrata.

Este foarte important sa stii ca, pentru a evita neplata politelor tale, activarea unei plati recurente pe oricare dintre politele tale nu va anula niciun alt mandat dat anterior de tine catre Eurolife FFH in vederea debitarii automate a unui cont pentru polita respectiva, acesta continuand sa-si produca efectele sale in cazul in care plata politei nu se va efectua prin intermediul Aplicatiei. Astfel, in cazul in care o polita are active concomitent si o recurenta si un mandat de debitare, recurenta va avea proritate la procesare.

2.3. Achizitionarea produselor de asigurare

Eurolife FFH furnizeaza servicii online de asigurare constand in oferirea si incheierea contractelor de asigurare doar la solicitarea expresa a ta. Descrierea detaliata a obiectului asigurarii, precum si drepturile si obligatiile partilor contractului de asigurare vor fi incluse in conditiile de asigurare, care vor constitui parte integranta a contractului.

La achizitionarea produselor de asigurare online, trebuie sa stii ca Asigurarea ta se va incheia in baza:

 1. prezentelor Termeni si Conditii,
 2. cererea ta de oferta,
 3. oferta emisa de catre Eurolife FFH,
 4. conditiile de asigurare,
 5. alte documente necesare in conditiile legii.

Toate aceste documente iti vor fi indicate de Eurolife FFH in cadrul procesului de achizitie corespunzator.

Dupa alegerea unui produs de asigurare, ai obligatia sa raspunzi tuturor intrebarilor in mod corect, sa citesti cu atentie si sa iei la cunostinta conditiile de asigurare ale acelui produs.

Contractul de asigurare incheiat in mediul online, poate fi denuntat unilateral in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara a fi necesara invocarea vreunui motiv. Prin exceptie la aceasta regula, daca ai achizitionat un contract de asigurare de viata, termenul in care iti poti exercita dreptul de denuntare unilaterala este de 30 de zile calendaristice. De asemenea, in cazul politelor de asigurare de calatorie si pentru bagaje sau al altor polite de asigurare pe termen scurt, cu o durată de cel mult o luna calendaristica, dreptul de denuntare unilaterala nu va putea fi exercitat.

2.4. Notificari

Prin crearea contului de utilizator si/sau folosirea solutiilor informatice ale Eurolife FFH esti de acord sa primesti comunicari si notificari oficiale electronice in sectiunea speciala dedicata, denumita in continuare Inbox. In Inbox-ul tau vei primi toate notificarile corespunzatoare momentelor relevante din desfasurarea contractelor tale: scadente, intarzieri la plata, aniversari, reinnoiri, incetare acoperire etc.

Notificarile primite in Inbox-ul contului tau sunt considerate comunicari oficiale ale companiei.

De asemenea, ca optiune stardard la momentul crearii contului, Eurolife FFH iti va trimite notificarile in regim push. In cazul in care doresti modificarea acestei setari, ai optiunea sa o ajustezi in sectiunea dedicata. 

Tot in sectiunea Notificari vei fi instiintat asupra unor noi functionalitati sau actualizari ale solutiilor informatice.

De asemenea, periodic, in cazul in care ai acordul de marketing activat, Eurolife FFH poate sa iti trimita notificari electronice prin care sa te tina la curent cu servicii/produse sau campanii care te-ar putea interesa.

2.5. Actualizarea informatiilor personale

Acuratetea si completitudinea datelor tale folosite atat in Aplicatie, cat si in website sunt in sarcina ta. Vei avea posibilitatea in orice moment de a-ti modifica si actualiza datele folosite de tine la crearea contului, atat in Aplicatie, cat si in website, accesand butonul de “editare” din dreptul fiecarui camp din meniul „Profilul meu”. Modificarile efectuate au valoare doar pentru viitor, iar politele /contractele de asigurare deja incheiate pe baza datelor furnizate de tine vor ramane in vigoare, noile date aplicandu-se doar de la data actualizarii/modificarii, si totodata in conformitate cu conditiile specificate din contractul/polita de asigurare.

3. Modificari ale Aplicatiei sau website-ului

Este dreptul si responsabilitatea noastra de a actualiza solutiile informatice ale Eurolife FFH, de a schimba continutul acestora, forma de prezentare, structura si functionalitatile lor.

Pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai noi caracteristici, modalitati de vizualizare si pentru ca noi sa putem sa iti oferim cel mai bun service, iti recomandam sa folosesti cea mai recenta varianta a Aplicatiei. Te informam ca sunt unele caracterisitici, care, in caz de neactualizare, vor face imposibila rularea aplicatiei.

In ceea ce priveste informatiile prezentate pe website, te asiguram ca le vom actualiza ori de cate ori va fi necesar pentru ca tu sa te bucuri de ultima veriune. Ne rezervam dreptul de a modifica si de a actualiza functionalitatea acestuia in orice moment si dupa cum vom considera ca va fi necesar, continuarea navigarii tale reprezentand acceptul tau ca ai luat la cunostinta si ca esti de acord cu continutul sau.

4. Contact, sesizari si petitii

Ne poti contacta pentru orice intrebare, sesizare cu privire la functionarea serviciilor noastre online sau cu privire la produsele noastre prin email la adresa asigurari@eurolife-asigurari.ro si prin telefon la: 031.423.00.80.

Orice nemultumire (petitie) din partea ta va fi solutionata pe cale amiabila. Sesizarea trebuie sa contina cel putin numele/prenumele si CNP-ul tau. Eurolife FFH iti va raspunde, in scris, in termenul legal de la data

inregistrarii sesizarii tale. Daca din punctul tau de vedere raspunsul nostru nu corespunde cerintelor tale, la solicitarea ta, putem conveni organizarea unei intalniri in cadrul careia sa se solutioneze cererea. In cazul in

care nu este posibila solutionarea cazului pe cale amiabila, te poti adresa si Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

In cazul in care nu s-a reusit solutionarea petitiei pe cale amiabila, ai dreptul de a apela la solutionarea alternativa a litigiilor prin intermediul SAL-FIN, care organizeaza si administreaza proceduri de solutionare alternativa a litigiilor prin care se propune sau impune, dupa caz, o solutie partilor.

Prezenta prevedere nu va constitui o restrangere a dreptului tau de a recurge la procedurile judiciare legale. Pentru mai multe detalii pot fi consultate prevederile Regulamentului nr. 4/27.04.2016 privind organizarea si functionarea Entitatii de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul financiar nonbancar (SAL-FIN) si ale Ordonantei Guvernului nr. 38/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti.

5. Drepturile de proprietate intelectuala

Noi, Eurolife FFH Asigurari de Viata si Eurolife FFH Asigurari Generale, suntem detinatorii drepturilor de proprietate intelectuala cu privire la solutiile informatice puse la dispozitie, precum si cu privire la continutul acestora, aceste drepturi fiind protejate de legislatia nationala si internationala in vigoare. Statutul nostru de autori ai continutului solutiilor informatice noastre trebuie intotdeauna recunoscut.

Nimeni nu este indreptatit sa utilizeze Aplicatia sau website-ul Eurolife FFH (sau parti din acestea) in scopuri comerciale fara a obtine o licenta in acest sens de la Eurolife FFH.

In cazul in care vei copia orice parte din acestea, drepturile tale de a utiliza contul Eurolife FFH vor inceta imediat si, in consecinta, va trebui sa returnezi sau sa distrugi orice fel de copie a acestora.

De asemenea, toate numele de companii, marci inregistrate, marci de servicii, denumiri comerciale, logo-uri si sigle sunt protejate de legea marcilor inregistrate. Nimic din continutul solutiilor informatice nu trebuie interpretat ca acordarea de licenta sau drept de utilizare a oricarei marci inregistrate fara permisiunea scrisa din partea Eurolife FFH sau a partilor terte ce pot detine respectivele marci.

6. Limitarea raspunderii

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru acuratetea datelor furnizate si folosite pentru crearea contului. Nu toate serviciile din cadrul solutiilor informatice vor functiona si/sau vor fi compatibile cu toate echipamentele mobile sau fixe si va trebui sa verifici aceasta compatibilitate. Eurolife FFH nu este responsabila pentru eventualele costuri generate de folosirea serviciilor online care nu ne apartin sau de accesul tertilor la anumite informatii prin intermediul contului tau.

De asemenea, nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atacuri cibernetice de niciun fel, si nici din cauza unui alt tip de material tehnologic care ar putea infecta dispozitivul tau, sistemele IT, datele tale ca urmare a utilizarii solutiilor noastre informatice.

Nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau dauna pe care noi sau tu nu am putut-o prevedea in limite rezonabile la data la care ai inceput utilizarea serviciilor online ale Eurolife FFH sau care nu se afla sub controlul nostru.

De asemenea, nu vom fi resposabili pentru:

 1. Nici o pierdere sau prejudiciu (moral sau patrimonial) datorat continutului pe care l-ai incarcat, stocat sau partajat;
 2. Niciun continut sau servicii furnizate de alta entitate;
 3. Niciun fel de prejudicii, directe sau indirecte, cum ar fi, dar fara a se limita la: pierderi de profit, castiguri nerealizate si/sau nefructificarea unor oportunitati sau orice alte pierderi similare suferite de tine ca urmare a lipsei de folosinta a solutiilor informatice sau de calitatea necorespunzatoare de functionare a acestora.

Nu ne asumam raspunderea pentru continutul website-urilor ce contin link-uri catre aplicatia noastra sau catre pagina noastra de internet, fara acordul sau cunostinta noastra. Nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu

rezultand din utilizarea unor website-uri necunoscute noua, care contin trimiteri catre Eurolife FFH, insa care desfasoara activitati agresive, abuzive sau care iti pot cauza prejudicii. Astfel de link-uri nu trebuie interpretate ca o garantie din partea noastra cu privire la respectivele website-uri.

Vei putea trimite altor persoane un link catre Aplicatia sau website-ul nostru, atat timp cat faci acest lucru intr-un mod echitabil, care nu aduce atingere reputatiei noastre si care nu profita de reputatia noastra in scopuri personale.

Nu vei putea sugera in niciun fel nicio forma de asociere, aprobare sau sprijin din partea noastra atunci cand nu exista o astfel de situatie.

Eurolife FFH nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune provocate de transmiterea de catre tine a parolei si a numelui de utilizator catre terte persoane.

De asemenea, Eurolife FFH nu poate fi facuta responsabila in cazul in care platile primelor de asigurare nu au fost efectuate din cauza nefunctionarii si/sau imposibilitatii accesarii contului tau, nici in cazul neprocesarii platii din motive independente de Eurolife FFH. In acest caz, vei putea sa efectuezi platile primelor de asigurare la scadenta utilizand orice alte metode de plata. Ne rezervam astfel  toate drepturile de a actiona caile legale pe care le avem la dispozitie in cazul oricarei incalcari a prezentelor termeni si conditii.

7. Securitate informatica

Eurolife FFH depune toate diligentele pentru a proteja solutiile informatice si informatiile transmise cu ocazia utilizarii acesteia. Transferul datelor personale precum si procesele de autentificare si autorizare, daca sunt utilizate, au loc cu ajutorul protocolului de securitate TLS  2048 biti.

Eurolife FFH depune toate eforturile pentru a asigura securitatea datelor trimise prin folosirea protocolului de securitate mentionat anterior. Chiar daca folosim tehnologii avansate de protectie alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin internet sunt securizate sau ca aceste transmisii nu vor avea intarzieri, intreruperi, interceptari sau erori care nu tin de Eurolife FFH.

Nu garantam ca aplicatia sau website-ul nostru nu vor fi atacate de niciun virus informatic. Utilizatorul este responsabil pentru configurarea sistemului de securitate al dispozitivului sau si pentru folosirea propriului software anti-virus.

Prin acordul cu prezentele Conditii, garantezi ca nu vei utiliza in mod defectuos solutiile informatice oferite, introducand virusi, troiani, worms etc, sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Utilizatorul nu este autorizat sa obtina acces la sistemele noastre informatice, nici la server-ul pe care sunt acestea gazduite sau pe orice alt server detinut de Eurolife FFH, calculator sau la baze de date. Orice atac de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services este considerat un abuz. Oricine incalca aceste dispozitii, ar putea comite o infractiune conform legii romane aplicabile. Vom raporta orice astfel de incalcare catre autoritatile de investigare competente si vom coopera cu acestea prin furnizarea identitatii respectivului utilizator. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul utilizatorului respectiv de a folosi solutiile informatice inceteaza imediat.

Te anuntam ca Aplicatia de mobil Eurolife FFH nu foloseste instrumente de tip cookie.

In schimb, website-ul www.eurolife-asigurari.ro foloseste instrumente de tip cookie, pentru care te rugam sa consulti Politica de cookie din site.

8. Alti termeni aplicabili

Protectia datelor tale cu caracter personal este deosebit de importanta pentru noi. Prin intermediul Politicii de protectie a datelor cu caracter personal te informam cu privire la scopurile si modalitatile operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal in relatia cu Eurolife FFH, precum si cu privire la drepturile tale in

calitate de persoana vizata. Aceasta se regaseste in sectiunea dedicata din Aplicatie sau pe website-ul nostru (www.eurolife-asigurari.ro), pe care te rugam sa o consulti cu atentie.

Este posibil ca aplicatia sau website-ul Eurolife FFH sa nu fie accesibile in unele tari, acest lucru depinzand de compatibilitatea dispozitivelor tale mobile cu alte retele de telecomunicatii. Abilitatea de a descarca aplicatia de mobil sau accesarea website-ului poate fi restrictionata sau prejudiciata atunci cand folosesti optiunea de roaming in strainatate.

9. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Putem revizui termenii si conditiile de utilizare, precum si orice alti termeni aplicabili in orice moment prin simpla modificarea a informatiilor si/sau paginilor relevante a aplicatiei sau a website-ului, acest lucru fiind adus la cunostinta prin intermediul inboxului tau.

Te rugam sa verifici informatiile relevante pentru a lua cunostinta de orice modificari aduse termenilor si conditiilor de utilizare, intrucat respectivele modificari ti se vor aplica de indata ce actualizarea prezentelor termeni si conditii a fost efectuata si notificata.

10. Legea aplicabila

Pentru acesti termeni si conditii de utilizare, precum si orice aspecte referitoare la sau in legatura cu continutul lor, este aplicabila legea romana. De asemenea, in ceea ce priveste administrarea si derularea contractelor de asigurare pe care le detineti deja sau pe care intentionati sa le achizitionati in mediul online, legislatia aplicabila este cea romana specifica industriei de asigurari, cum ar fi dar nelimitat la: Legea nr. 237/2015 privind autorizarea si supravegherea activitatii de asigurare si reasigurare, Codul Civil sau Legea nr. 236/2018 privind distributia de asigurari si alte Norme si/sau Regulamente emise de catre autoritatile competente in acest sens.

Instantele competente in legatura cu orice aspect legat de acesti termeni si conditii sunt instantele din Bucuresti, Romania.