Despre noi

Termeni si Conditii

Acest site a fost dezvoltat de catre Eurolife FFH si prin accesarea, utilizarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dumneavoastra confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Acest site este detinut si intretinut de catre EUROLIFE FFH. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin EUROLIFE FFH.

EUROLIFE FFH isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea EUROLIFE FFH. Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe site nu transfera catre persoana in cauza licenta sau proprietatea asupra acestora.

Orice date transmise catre acest site devin proprietatea EUROLIFE FFH, pot fi utilizate de catre EUROLIFE FFH in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii, si vor putea fi dezvaluite de catre EUROLIFE FFH la discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

In nici o imprejurare, EUROLIFE FFH nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dumneavoastra sau oricarei alte parti.

Eurolife FFH va lua toate masurile astfel incat informatiile prezentate pe acest site sa fie exacte si corecte. Eurolife FFH este scutita de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar EUROLIFE FFH nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare.

Cadrul si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dumneavoastra continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.

EUROLIFE FFH se angajeaza sa trateze datele personale obtinute in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

EUROLIFE FFH nu ofera nicio garantie cu privire la materialele oferite pe acest site.

EUROLIFE FFH isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau elimina oricand aceasta pagina fara nici o notificare prealabila.