E natural sa ai grija de tine si sa apelezi la produse bancare pentru achizitia de imobile. Pentru fiecare produs bancar, noi venim si cu asigurari complementare, atasate creditelor ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca, liniilor de credit pentru IMM si PFA, pentru a-ti asigura momentele extraordinare.

Protectie

Atat tu, cat si cei dragi sunteti protejati in cazul producerii unui eveniment nedorit.

Fara griji

Poti sa iti faci planurile asa cum ti-ai dorit si sa te bucuri de beneficiile oferite de produs, fara grija unor evenimente neplacute.

Personalizare

Alegi pachetul potrivit pentru tine si nevoile tale.

Caracteristici

Alegi pachetul potrivit pentru tine si nevoile tale

Asigurarea imobilelor aduse in garantie este pentru tine daca ai solicitat un credit, iar imobilul este garantie pentru acest credit. Asigurarea este disponibila atat pentru imobile cu destinatie rezidentiala, cat si pentru imobile destinate domeniului comercial sau de productie.

Pachetul standard ofera protectie in cazul urmatoarelor riscuri asigurate: incendiu, trasnet, explozie, caderea aeronavelor, partilor componente ale acestora si obiectelor transportate de acestea pe locuinta asigurata, cutremur si incendiul si/sau explozia ce urmeaza cutremurului, furtuna, grindina, inundatie, coliziune cu vehicule, alunecare de teren.

La acesta se adauga acoperirile extinse, cum sunt: greve, revolte si tulburari civile, vandalism, apa de conducta.

In plus, ai posibilitatea de a personaliza pachetul tau si poti adauga optional acoperiri suplimentare precum: asigurarea bunurilor continute si raspunderea civila fata de terti.

/Asigurare%20pentru%20imobil

Aplica

Toate campurile notate cu * sunt obligatorii.

Intrebari pentru noi

Ai intrebari pentru noi?

Scrie-ne la adresa asigurari@eurolife-asigurari.ro sau sună-ne la
031.423.00.80, iar echipa noastră îți va oferi informațiile de care ai
nevoie.

Din aceeasi categorie