Un start bun in viata deschide calea catre un orizont de momente extraordinare. Ai grija de cel mic cu un plan de economii special creat ca sa-i asigure tot ce este mai bun: un viitor sigur si un cadou fantastic la aniversarea de 18 ani.

Prin Perspective pentru Educatie, te bucuri de un plan inteligent prin care imbini beneficiile unei asigurari de viata cu siguranta viitorului financiar al copilului tau: o suma minima de 10.000 de lei la implinirea varstei majoratului.

Protectie inainte de toate

Copilul tau beneficiaza garantat de suma asigurata: in cazul nefericit al unui deces al asiguratului, noi preluam plata primelor de asigurare pana la maturitatea contractului.

La loc sigur

Indemnizatiile de asigurare nu sunt impozitate, asa incat copilul tau sa se bucure de intreaga suma asigurata.

O asigurare ca o promisiune

Suma asigurata este garantata la maturitatea contractului de asigurare, prin optiunea de indexare a primei de asigurare la nivelul inflatiei, asa incat suma asigurata sa nu scada pe parcursul timpului.

Caracteristici

Asigurat si contractant Parinte (tutore, curator, 18-60 ani)
Beneficiar Copilul (0 - 15 ani)
Riscuri acoperite Decesul din orice cauza (imbolnavire sau accident) oriunde in lume
Durata contractului 10-25 ani. Dupa primii 3 ani de contract, poti rezilia contractul si vei primi o parte din banii economisiti inapoi
Moneda Lei
Frecventa de plata Lunara
Modalitatea de plata Transfer bancar
Beneficii Suma asigurata este garantata Veniturile din asigurari sunt neimpozabile
Indemnizatia de asigurare In cazul in care decesul asiguratului survine pe perioada valabilitatii contractului, te asiguram ca preluam noi plata primelor viitoare, pana la maturitatea contractului, data la care vom plati beneficiarului suma asigurata.
/Perspective%20pentru%20educatie

Intrebari pentru noi

Ai intrebari pentru noi?

Scrie-ne la adresa asigurari@eurolife-asigurari.ro sau sună-ne la
031.423.00.80, iar echipa noastră îți va oferi informațiile de care ai
nevoie.

Din aceeasi categorie