Suntem partenerii momentelor tale extraordinare de peste 10 ani si avem grija sa evoluezi cu o gama larga de asigurari de viata atasate creditelor. Fie ca ai un credit ipotecar, imobiliar sau de consum sau consum cu ipoteca, ai posibilitatea sa te lasi inspirat de o varietate de beneficii.

Asigurari care se pot atasa

Asigurarea de viata atasata creditelor ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca
Alege aceasta asigurare de viata daca esti client titular de credit ipotecar, imobiliar sau credit de consum garantate si negarantate.
Asigurarea de viata atasata creditelor de consum pentru clientii activi
Aceasta asigurare de viata ti se potriveste daca iti doresti o asigurare care ofera protectia familiei prin: acoperirea imediata a capitalului imprumutat, in caz de deces sau de invaliditate. In caz de somaj, plata se face pe o perioada determinata a ratelor de credit, pana la redresarea financiara a asiguratului.
Asigurarea de viata atasata creditelor de consum pentru clientii seniori
Persoanele pensionate sau cu varsta de peste 60 de ani pot apela la aceasta asigurare prin care ofera protectia familiei pentru acoperirea imediata a capitalului imprumutat, in caz de deces.
Asigurarea de viata atasata cardurilor de credit
Alege acest plan si vei avea siguranta protectiei familiei prin acoperirea imediata a capitalului imprumutat, in caz de deces sau invaliditate. In situatia somajului sau a unui caz de incapacitate temporara de munca din accident, noi asiguram plata pe o perioada determinata a minimului de plata pe card, pana la redresarea financiara a asiguratului.

Aplica

Toate campurile notate cu * sunt obligatorii.

Intrebari pentru noi

Ai intrebari pentru noi?

Scrie-ne la adresa asigurari@eurolife-asigurari.ro sau sună-ne la
031.423.00.80, iar echipa noastră îți va oferi informațiile de care ai
nevoie.

Din aceeasi categorie