Asigurare de viață și accident

Fă bine și ai grijă de tine

Ești pe cale să îți faci, rapid și simplu, prima asigurare de viață și accident care te ajută să ai și grijă de tine, zi de zi.

Cu serviciile de telemedicină și wellness incluse în pachet poți să previi și să tratezi problemele de sănătate prin access 24/7 la un medic de specialitate, și ai și cheltuieli medicale acoperite în caz de accident.

Beneficii asigurare de viață și accident

Medic online la un click distanță

Toate cele 3 pachete ale asigurarii de viață și accident includ acces la servicii de telemedicină. Poți să contactezi oricând, la telefon, online sau prin video un medic. Tu și familia ta aveți acces la consultații 24/7, fie că e duminică, noapte sau mini-vacanța de 1 mai.

Protecție financiară pentru situațiile neprevăzute

Oricâtă grijă ai avea de tine, uneori se întâmplă accidente. Ai acoperire de până la 18.000 lei în caz de spitalizare, până la 15.000 lei pentru operații și până la 150.000 lei în caz de invaliditate în urma unui accident.

Garantat între 50.000 lei - 150.000 lei în caz de deces

Asigurarea de viață în caz de deces oferă celor dragi o sumă de bani garantată, care să-i ajute să treacă mai ușor peste perioada dificilă.

Discount-uri exclusive la partenerii noștri

Asigurarea de viață și accident Karma Bună vine la pachet cu o serie de extra beneficii, care includ reduceri exclusive. Acestea se actualizează mereu și le găsești în contul tău online.

Simplu, online, fără drumuri sau bătăi de cap

Poți să îți faci asigurarea online aici și acum, cu doar câteva click-uri. Consultă cele 3 pachete disponibile și urmează pașii din secțiunea “Vreau asigurare”, alege cea mai bună asigurare de viață pentru tine din cele 3 pachete și îți iei Karma Bună. Și odată ce ți-ai făcut asigurarea de viață online, ea e valabilă timp de un an și se reînnoiește automat.

Te ajutăm să ai grijă de sănătatea ta

Fiecare dintre cele 3 pachete de asigurare de viață și accident include acces la servicii de telemedicină. Poți să contactezi oricând, la telefon, online sau prin video un medic. Tu și familia ta aveți acces la consultații 24/7, fie că e duminică, noapte sau mini-vacanța de 1 mai.

Îți asiguri karma bună în situațiile neprevăzute

Oricâtă grijă ai avea de tine, uneori se întâmplă accidente. Ai acoperire financiară de până la 18.000 lei în caz de spitalizare, până la 15.000 lei pentru operații și până la 150.000 lei în caz de invaliditate în urma unui accident.

Lași moștenire doar karma bună

În cazul unui deces, cei dragi primesc garantat între 50.000 lei - 150.000 lei care să-i ajute să navigheze mai ușor peste perioada dificilă.

Îți facem viața de zi cu zi mai bună

Asigurarea de viață și accident Karma Bună vine la pachet cu o serie de discount-uri exclusive la partenerii noștri. Acestea se actualizează mereu și le găsești în contul tău online.

Faci totul online și ai mai mult timp pentru tine

Poți să îți faci asigurarea online aici și acum, fără niciun drum. Consultă cele 3 pachete disponibile și urmează pașii din secțiunea “Vreau asigurare” ca să îți iei Karma Bună. Și odată ce ți-ai făcut asigurarea, ea e valabilă timp de un an și se reînnoiește automat.

Îți faci prima asigurare de viață și accident care te ajută să previi problemele de sănătate.

Când știi că ai un medic oricând la dispoziția ta pentru o consultație sau doar o întrebare, fără să mai plătești nimic în plus, îți atragi karma bună având grijă de orice mică problemă de sănătate.

De aceea, orice asigurare Karma Bună îți aduce un pachet de wellness și telemedicină 24/7 pentu tine și familia ta, prin Telios. Nu doar că beneficiezi oricând de consultații la distanță la peste 21 de specialități medicale, dar ești inclus și într-un program de fitness și nutriție, complet gratuit.