Fairfax Financial Holdings

Suntem parte a fondului de investitii canadian, Fairfax Financial Holdings Limited unul dintre liderii pietei de asigurari la nivel international, alaturi de grupul Eurolife FFH Insurance Group, din Grecia.

Fairfax Financial Holdings Limited, prin filiale sale, are o acoperire globala, in regiuni cu potential de crestere, fiind implicat in business-uri de asigurari, reasigurari si gestionarea investitiilor. Fondul de investitii are o poziție puternica pe pietele din Asia de Sud-Est, Europa de Est, Orientul Mijlociu si Brazilia. A fost fondat, în 1985 de actualul președinte si director general, V. Prem Watsa. Compania este sub conducerea actuală din 1985 si are sediul în Toronto, Canada.

Actiunile Fairfax sunt listate la Bursa de Valori din Toronto (FFH).

Expertiza extinsa

Expertiza extinsa

Suntem parte a unui grup financiar cu experienta in domeniul asigurarilor. Si impreuna cu colegii din EUROLIFE FFH Grecia construim constant experiente pentru clientii nostri.

Focus pe inovatie

Focus pe inovatie

Ne propunem sa aducem asigurarile in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi si valorificam toate cunostintele acumulate la nivel international.