Asigură-ți o karma bună în toate situațiile!

Asigură-ți o karma bună în toate situațiile!

Asigură-ți o karma bună în toate situațiile!

Te-ai gândit întotdeauna că te-ai simți mai în siguranță dacă ai avea o asigurare de viață, însă nu te-au convins ofertele de piață și nici nu ai avut răbdare să aștepți până la finalul contractului pentru a beneficia de pe urma poliței?

Este de înțeles acest lucru pentru mulți dintre noi, însă hai să-ți explic cum pachetele Karma Bună de la Eurolife FFH sunt diferite deoarece conțin multe beneficii de care te poți bucura zi de zi, chiar de la încheierea contractului.

Karma Bună reprezintă combinația perfectă între protecția financiară pe care ți-o oferă asigurarea de viață (în cazul unui eveniment nefericit, accident sau a unui eveniment medical) și un pachet complet  de wellness și acces facil la telemedicină!

Cum poate această asigurare să genereze o stare generală de sănătate și bunăstare zi de zi?

Hai să-ți spun de ce este important wellness-ul pentru fiecare dintre noi. În esență, wellness-ul este un concept cuprinzător, care se referă la starea generală de bine a unei persoane, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional. Este o abordare integrată care vizează echilibrul și armonia în toate aspectele vieții.

Practic, wellness-ul nu se concentrează doar pe absența unor boli, ci își propune să promoveze o stare de sănătate optimă și o calitate superioară a vieții. Aceasta este și viziunea noastră cu privire la Karma Bună! De aceea asigurarea vizează multe dimensiuni ale bunăstării, precum cea fizică, socială, spirituală, intelectuală, mentală și emoțională. Să le luăm pe rând.

În primul rând, ne ajută să avem grijă de forma noastră fizică. Aici ne referim la îngrijirea și menținerea sănătății corpului prin exerciții fizice regulate, alimentație sănătoasă, odihnă adecvată și gestionarea stresului. Prin intermediul asigurării aveți acces la un consultant personal de fitness, dar și la specialiști în kinetoterapie sau managementul somnului, care te vor ajuta să-ți îndeplinești obiective precum menținerea unei greutăți corporale sănătoase, îmbunătățirea rezistenței fizice și reducerea riscului de boli și afecțiuni.

 

În al doilea rând, trebuie să avem grijă și de sănătatea mentală și cea emoțională. Acest proces include gestionarea stresului, îmbunătățirea abilităților de comunicare, dezvoltarea rezilienței și a unei stări de spirit pozitive. Pe toate le putem obține dacă introducem în programul nostru zilnic meditația, yoga, terapia cognitiv-comportamentală și cultivarea relațiilor sociale sănătoase. În cadrul pachetului Karma Bună ai inclusiv acces direct la psihologul tău personal sau la un specialist în managementul stresului! Ai posibilitatea de a discuta oricând cu un profesionist, care te va asculta și îți va oferi indicații prețioase astfel încât preocupările tale să fie rezolvate în cel mai scurt timp.

Un alt aspect important vizează o alimentație echilibrată. Hrana sănătoasă este o componentă importantă a wellness-ului și se referă la consumul de alimente nutritive și echilibrate, care furnizează organismului nutrienții esențiali pentru funcționarea optimă. Prin includerea hranei sănătoase în rutina ta zilnică poți obține mai multe beneficii pentru sănătatea ta, cum ar fi menținerea greutății corporale sănătoase, susținerea sănătății inimii, îmbunătățirea funcției cognitive, creșterea nivelului de energie, dar și prevenirea bolilor și promovarea longevității. Te putem ajuta și în această privință! Prin intermediul asigurării vei putea recurge la un specialist în psihonutriție, care îți poate furniza informații despre alimente sănătoase și echilibrul nutrițional, precum și abordarea unor probleme specifice legate de alimentație, cum ar fi gestionarea greutății, nutriția în caz de tulburări de alimentație sau alimentația în perioade de stres sau schimbări de viață.

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm și de celelalte dimensiune ale well-being-ului! Dimensiunea socială implică relații și interacțiuni sociale sănătoase, îmbunătățirea comunicării și a angajamentului în comunitate, în timp ce dimensiunea intelectuală presupune dezvoltarea continuă a abilităților personale prin stimularea creierului și căutarea continuă a cunoașterii. Aceasta din urmă include lectură, învățare continuă, participarea la activități creative și intelectuale, precum și explorarea și dezvoltarea pasiunilor personale. Cum te ajută pachetul nostru să te dezvolți social și intelectual? Asigurarea vine cu o serie întreagă de discount-uri care te vor ajuta să-ți întreții relațiile sociale și hobby-urile. Reducerile vizează mesele la restaurante, ședințele la săli de sport, și chiar vacanțe. Astfel, vei obține reduceri exclusive de la partenerii noștri.

Pe scurt, wellness-ul încurajează adoptarea unui stil de viață echilibrat și sănătos, în care fiecare dintre aceste dimensiuni este abordată și dezvoltată în mod corespunzător. Și noi ne angajăm ca prin asigurarea Karma Bună să avem grijă de toate aceste dimensiuni ca tu să poți experimenta o stare de bunăstare generală și o calitate mai mare a vieții!

Dar cum poate să-mi protejeze sănătatea o asigurare?

Pe lângă faptul că asigurarea Karma Bună te protejează în situațiile neprevăzute (intervenții chirurgicale, spitalizare sau invaliditatea rezultată în cazul unui accident, respectiv deces din orice cauză), pachetul are o importantă componentă de prevenție a afecțiunilor medicale. Prin intermediul asigurării Karma Bună ai posibilitatea de a contacta oricând un medic specialist dintr-o serie vastă de specialități: medicină generală, pediatrie, farmacie, ginecologie, medicină internă, psihiatrie, psihiatrie pediatrică, stomatologie, dermatologie, psihologie, cardiologie, gastroenterologie, ORL, urologie, diabet și boli metabolice, endocrinologie, reumatologie, nefrologie, oncologie, ortopedie, oftalmologie, alergologie.

Asigură-ți o karma bună în toate situațiile!

Nici nu este necesar să ne anunți în cazul utilizării serviciilor de telemedicină. Tot ce trebuie să faci este să suni oricând la numărul de telefon 0364.22.44.24 sau să accesezi adresa https://telios.ro/eurolifeffh și vei avea acces la consultații, tratament, monitorizare la telefon, online sau video. În urma unui consult, în funcție de problema medicală, poți primi un plan de tratament și recomandări pentru investigații suplimentare, dacă este cazul.

Și știm cu toții că rapiditatea cu care apelezi la serviciile medicale poate fi esențială în anumite situații. Atât tu, cât și familia ta, veți avea acces la consultații 24/7 indiferent că se întâmplă să vi se facă rău la orice oră din zi sau într-o zi liberă legală.

În concluzie,

Nu subestima puterea adoptării unui stil de viață echilibrat și sănătos. Investește în prevenție și în propria ta sănătate, deoarece nimic nu poate genera beneficii mai mari pe termen lung. Plus o viață mai plină și mai fericită! Noi suntem aici să te ajutăm în această privință!