Asigurare pentru copii – Prima asigurare a celui mic

Asigurare pentru copii – Prima asigurare a celui mic

Un copil reprezintă o bucurie în viața fiecărui părinte. Primele lui zâmbete ne încântă, primii pași ne entuziasmează și primele cuvinte ne bucură. Un copil ne transformă într-un om mai bun, ne ajută să evoluăm și ne face mai responsabil. Această responsabilitate crește pe zi ce trece și, ușor ușor, cei mici ajung mari. Și la fel și dorințele lor. Exact pentru această responsabilitate există o asigurare.

 Da, ai citit bine, acum poți avea grijă de visele copilul tău, fără să pui banii într-o pușculiță. Totul se face simplu, 100% online și ai garanția că orice s-ar întâmpla copilul tău poate beneficia de banii care îi pot da o mână de ajutor în viață.         

Ce este asigurarea pentru copil?

La fel ca orice poliță de asigurare (precum cele de călătorie sau la casă), o poliță de asigurare pentru un copil este un contract cu o companie de asigurări. Este un fond de economii pentru copii. Acest produs de asigurare are grijă de copil în situațiile fericite, dar și nefericite. Asigurarea pentru copii PRIMA, NU este o asigurare de viață pentru cel mic, ci un plan de protecție care îmbină  economisirea pentru copilul tău cu asigurarea de viața pentru tine, ca părinte. Mai mult asigurarea pentru copii de la Eurolife FFH  acoperă și o serie de cheltuieli pentru probleme de sănătate minore, specifice copilăriei care necesită spitalizare (apendicită, fracturi, operație de amigdale sau polipi, etc.)

Achiziția unei asigurări pentru un copil este relativ rapidă și ușoară.

Iar mecanismul este simplu, tu dai o sumă fixă firmei de asigurări pe lună, iar copilul tău beneficiază de o sumă garantată la maturitatea, indiferent de ce se întâmplă, plus, la nevoie, primește diferite sume de bani în caz că tu pățești ceva. Este o asigurare de viață pentru tine și un produs de protecție pentru el.

Și dacă te gândești că va fi nevoie de o mulțime de hârtii de completat în procesul de achiziție a asigurării, avem o veste bună, asigurarea pentru copii PRIMA este 100%, iar plata se face tot online. Este nevoie doar să setezi cu ce recurență dorești să efectuezi plata: lunar, trimestrial, semestrial sau anual.

Cu ce mă ajută această asigurare?

Probabil te gândești că este mai ok să pui banii într-un cont sau, de ce nu, într-o pușculiță. Deși și această metodă te ajută să economisești pentru cel mic, în 18 ani, vor exista luni în care ai uitat sau ai găsit o altă utilitate banilor respectivi. O asigurare pentru copil îți oferă acea disciplină financiară, de a economisi lunar și ai garanția că la maturitatea copilul tău va avea o sumă fixă de bani care îi pot da un start, dar ai și alte beneficii extra pe care un cont bancar nu ți le poate oferi.

Asigurare pentru copii – Prima asigurare a celui mic

Uite mai jos câteva beneficii pe care nu le găsești oriunde:

1. Cel mic primește o sumă garantată la finalul asigurării - adică la vârsta de minim 18 ani sau maxim 25 de ani.

Poate astăzi îți spune că vrea să devină doctor de animăluțe de pluș, dar în câțiva ani poate să devină chirurg.

Pentru doar 150 de lei pe lună, mai exact o cafea pe zi, îi poți oferi celui mic un viitor mai sigur. Contractul poate să fie tratat și ca unul de tip rentă pentru studii. Fie că își dorește să exceleze în țară sau în afară, fiecare investiție lunară înseamnă pentru el mai multe oportunități. Chiar dacă vrea să fie antreprenor și să își înceapă o afacere sau că vrea să-și facă studiile în străinătate, acești bani reprezintă o bază stabilă pentru el.

 Pe lângă toate acestea, tu ca părinte primești următoarele beneficii:

  • Disciplină financiară,
  • Un fond de economii pentru copilul tău,
  • Suma asigurată garantată la finalul contractului,
  • Protecție pentru tine și cel mic.

2.  Orice „au” este acoperit.

Cei mici sunt curajoși și mai ales, curioși. Oricâtă grijă am avea noi, există momente și când se aude un „au” din gura acelui mic. Avem grijă să acoperim momentele pe care, vrând-nevrând, ajunge să le cunoască orice părinte.

Pentru rănile provocate de accident sau pentru tratarea unor afecțiuni minore (precum apendicita, amigdalita, polipii)  suntem lângă tine și acoperim cheltuielile medicale pentru cel mic.

Oferim 6.000 lei/an contractual. Această sumă este asigurată pentru intervenție chirurgicală din accident și intervenție chirurgicală la nivelul apendicelui, amigdalelor, polipilor nazali. Pe lângă această sumă, beneficiezi de 200 lei / zi pentru spitalizare din accident, apendicită, amigdalită, polipi nazali și 200 lei / zi pentru imobilizare aparat gipsat.

3. Îi oferă copilului tău sprijin în caz că tu rămâi fără loc de muncă.

Nu ne place să punem răul în față, dar aceste situații se pot întâmpla. Așa cum în timpul pandemiei de Covid-19 foarte mulți oameni și-au pierdut locul de muncă, acest lucru se mai poate întâmpla în timpul crizelor.

În caz că ai rămas șomer, asigurarea pentru copilul tău îți oferă 2400 lei/lună timp de 3 luni / an contractual pentru activitățile celui mic.

4. Primește ajutor în cazul în care părintele nu mai poate fi alături de el.

Nu vrem să ne gândim la ce este cel mai rău, dar există situații nefericite când unul dintre părinți suferă o problemă sau un accident în urmă căruia își pierde viața.

Pentru aceste momente tragice, asigurarea va fi preluată de compania de asigurări și plătită până la data stabilită de părinte, așa cum este specificat în contract. În plus, dacă intervine decesul din accident, copilul va primi suma de 50.000 lei

Am nevoie de această asigurare?

Dacă ai un copil și vrei să îi oferi un viitor stabil, atunci da.

Bineînțeles, și metoda clasică cu pușculița sau metoda de a depinde bani lunar într-un cont bancar sunt sigure, dar nu oferă toate beneficiile unei asigurări.

Și noi suntem părinți și ne pasă de cei mici, iar această asigurare a fost creată special pentru ei, dar și pentru noi. Cel mai frumos sentiment este să știm că totul este în siguranță și că cel mic se poate bucura de visele sale.

Dacă și tu vrei să stai liniștit că visurile celui mic devin realitate și că orice problemă de sănătate “din copilărie” are acoperire, atunci această asigurare este pentru tine. Dacă și tu pui răul în față și nu vrei ca cel mic să sufere în caz ca tu, ca părinte, pățești un necaz, atunci această asigurare este pentru tine. (pe cuvinte pentru tine, atasăm link-ul https://www.eurolife-asigurari.ro/achizitii/despre-tine)

Despre asigurarea pentru copii Prima:

Știm că ești în căutarea celui mai potrivit plan de protecție și economisire pentru copilul tău. Părinți la rândul nostru, îți înțelegem grija și preocuparea.

De aceea, din drag de părinți pentru părinți, am gândit primul produs de asigurare care să te ajute în construirea viitorului celui mic. Bucură-te de beneficiile asigurării PRIMA, primul plan online, 360 grade de protecție și economisire pentru copilul tău.

Dacă ai mai multe întrebări, dă click aici.
 

Despre Eurolife FFH:

Cu 15 ani de experiență în asigurări facem totul să fie mai simplu pentru tine. Din peste 150.000 de momente extraordinare acoperite de tot atâtea strângeri de mână cu clienți care au încheiat polițe de asigurare, am învățat să gândim produse simple și utile în realitatea imediată.  Ne dorim să îți aducem asigurările mai aproape, astfel încât să le simți beneficiile concrete. De aceea, construim pas cu pas o prezență digitală susținută, ca tu să ai mereu la îndemână un partener pe care să te poți baza în orice moment al vieții.

Visează și lasă-te inspirat doar de momente extraordinare, în timp ce noi avem grijă de viitorul tău cu un portofoliu extins de asigurări pentru fiecare moment al vieții. Te ajutăm să evoluezi și să visezi la un viitor așa cum îți dorești.