Cum te pregătești de sezonul festivalurilor cu asigurarea En Garde?

Cum te pregătești de sezonul festivalurilor cu asigurarea En Garde?

Muzica este un element din viața noastră de zi cu zi care ne aduce mai aproape de noi înșine și ne oferă o stare de bine, de relaxare. Nu este de mirare că, la fel de mult pe cât îți place să asculți o melodie în căști în timp ce faci curățenie prin casă sau în timp ce lucrezi la birou, vrei sa te bucuri, de asemenea, de atmosfera unui festival de muzică adevărat.

Din fericire, fenomenul festivalier s-a dezvoltat în ultimii ani în Romania, iar marile orașe găzduiesc importante festivaluri de muzică, precum: Untold, Electric Castle, NeverSea, SummerWell, Saga Festival, Rockstadt etc. Fiecare festival este destinat unei comunități care împărtășește aceleași preferințe muzicale, iar sentimentul de apartenență este mai puternic atunci când iei parte la un eveniment de muzică. Dar ce se întâmplă dacă, după multe eforturi financiare, după ce ai achiziționat biletele și ai trimis cererea de concediu, nu mai poti ajunge la festival? Motivele pot fi nenumărate, dar cel mai important aspect este să nu pierzi ceea ce ai investit.

De ce este importantă asigurarea biletelor pentru festivaluri sau concerte?

Dacă trupa ta preferata are un concert în România, nu o să stai prea mult pe gânduri ca să-ți cumperi biletele la concert sau festival. De obicei, biletele pentru un festival de muzică sau un concert se pun în vânzare cu aproape 6 luni înainte de desfășurarea evenimentului. Cu cât evenimentul se apropie din ce în ce mai mult, prețul biletelor tinde să crească, așa că majoritatea oamenilor le achiziționează din timp.

Atunci când îți cumperi bilete pentru festivalurile din România sau pentru concertele trupelor preferate cu câteva luni înainte este că, în tot acest timp, pot apărea nenumărate situații care să pună în pericol posibilitatea de a participa la acestea. Poate s-a produs un deces în familie, ai avut un accident care necesita spitalizare pe perioada evenimentului sau ai pierdut avionul spre orașul unde are loc festivalul/concertul. Pe scurt, orice este posibil, cu atât mai mult cu cât în ultimii ani am trecut printr-o perioadă de instabilitate globală.

Ai investit o sumă de bani pentru participarea la eveniment și este neplăcut să îi pierzi în detrimentul unei situaîii neplăcute pe care nicidecum nu ai fi putut să o controlezi. În acest scenariu, cel mai important instrument pe care trebuie să-l ai la îndemână este o asigurare pentru biletele la evenimentele tale preferate. Partea avantajoasă la  asigurarea pentru festivaluri și concerte este că poți folosi banii returnați de la un eveniment la care nu ai avut posibilitate să participi pentru un alt eveniment muzical. Astfel, nu pierzi nici suma investită și nici experiența muzicală pe care o așteptai cu nerăbdare. 

Cel mai important este sa te bucuri cat mai mult de fiecare moment din viata ta. Pregateste-te pentru sezonul festivalurilor cu asigurarea En Garde!

Ce este asigurarea En Garde?

En Garde de la Eurolife FFH Romania este un produs de asigurare conceput special pentru protecția experiențelor tale, care poate fi achiziționată o dată cu biletele la evenimente de pe bilete.ro și iabilet.ro. Asigurarea En Garde/Flex En Garde are ca scop principal returnarea sumei aferente biletelor pe care le-ai achiziționat pentru un eveniment de divertisment în cazul în care te impiedici de o situație neplacuta în viața ta. Știm, nimănui nu-i place să anuleze o experiență pe care o aștepta de mult timp, de aceea este important să ai o asigurare pentru biletele tale și să folosești suma returnată pentru un alt concert sau eveniment la care ai vrea să participi.

În cazul în care ai achiziționat bilete pentru festivalul sau concertul mult așteptat de pe alte site-uri pentru evenimente, Eurolife FFH îți pune la dispoziție un produs online - Asigurare storno pentru experientele in Romania, RambursOrice, care îți returnează banii în cazul în care nu mai poți ajunge. Avantajul este că nu trebuie să te ridici de pe canapea ca să îți protejezi suma de bani plătită pentru un eveniment. Iar acest lucru se aplică pentru mai multe tipuri de asigurări online de la Eurolife FFH România.

Care sunt beneficiile asigurării En Garde?

Beneficiul En Garde este că îți primesti banii înapoi în cazul în care nu mai poți participa la un eveniment. Pentru achiziționarea unei asigurări pentru festivaluri sau concerte nu trebuie să depui un efort suplimentar. Dacă obișnuiești să-ți cumperi biletele pentru evenimente de pe site-urile partenere ale Eurolife FFH Romania, precum www.bilete.ro și www.iabilet.ro, atunci poți să cumperi asigurarea în acelasi timp cu biletele. Nimic mai simplu decât un click din confortul casei tale!

Cum te poate ajuta Eurolife?

Diversitatea produselor de asigurare te poate copleși atunci când vrei să alegi un produs bun pentru protecția ta, a celor dragi și a amintirilor pe care vreți să le creați împreună. De aceea, este important să te informezi corespunzător înainte de a alege o asigurare. Toate informațiile de care ai nevoie despre asigurări și tipurile de asigurări pe care le poti accesa pentru protectia completa a locuinței, bunurilor tale, călătoriilor în România și în străinătate, dar și a oamenilor dragi le găsești pe blogul Eurolife FFH România.

Eurolife FFH România a creat serie de asigurări pentru fiecare moment din viața ta. Fiecare produs de asigurare este conceput astfel încât să reducă din incertitudinea vieții și să te ajute să te bucuri mai mult de experiențele din fiecare zi alături de cei dragi.