Chiar există o asigurare care îți dă banii înapoi pe experiențele ratate!

Chiar există o asigurare care îți dă banii înapoi pe experiențele ratate!

De fiecare dată când ne cumpărăm un bilet pentru un eveniment sau pentru un sejur, ne entuziasmăm până la cer. Indiferent cât de costisitoare e experiența.
Dar te-ai gândit vreodată că tu riști mereu această sumă de bani, în cazul în care nu mai poți ajunge? 

Noi ne-am gândit la o soluție!
Cum ar fi dacă toate aceste experiențe în România ar putea fi acoperite de o asigurare de tip storno? De-acum, toate experiențele tale sunt rambursabile prin Ramburs@Orice.

Ce înseamnă o asigurare de tip storno și chiar am nevoie de ea?
Da, dacă nu vrei să-ți riști banii atunci când rezervi o vacanță sau experiență în România.  Ramburs@Orice este un produs ce are ca scop recuperarea sumelor plătite pentru orice rezervare de pe teritoriul țării.

Da, inclusiv: 

  • biletele la evenimente: operă, teatru, concert;
  • bilete la festival – orice tip de festival desfășurat pe teritoriul României;
  • bilete în tabere școlare;
  • tururi de oraș;
  • expediții;
  • rezervările de la hotel / pensiune / airbnb / resort;
  • bilete pentru sejururi all-inclusive;
  • bilete pentru avion.

Cum îmi pot pierde banii fără o asigurare ca Ramburs@Orice?

Foarte simplu. Uite câteva scenarii plauzibile care ți se pot întâmpla și ție.

1. Nu poți ajunge la locație.

Probabil cel mai neplăcut sentiment este să dai un telefon la cazare și să anunți cu câteva zile înainte că nu mai poți ajunge. Motivele sunt diverse: te-ai îmbolnăvit, ai pățit un accident, a intervenit un eveniment personal în perioada respectivă. Infectarea cu virusul Sars-Cov-2 este un eveniment neplăcut în sine, dar de ce să îți creeze și probleme cu rezervările? Nici o fractură mai gravă sau un accident nu ar trebui să însemne că tu îți pierzi banii. 

Dacă ți-ai rezervat un city-break, dar te-ai îmbolnăvit sau accidentat cu câteva zile înainte, îți poți recupera cheltuielile. Chiar nu trebuie să te duci nefericit în vacanță. Îți primești banii înapoi și te duci când te simți mai bine.

Genul acesta de asigurare te scutește de telefoane, completat de foi și stat pe la cozi. Dacă ai Ramburs@Orice, ai banii înapoi în caz că intervine una dintre situațiile de mai sus.

2. Ți se strică mașina în drum spre rezervarea mult visată.

București-Cluj este un traseu frumos de făcut cu mașina. Dar ce faci dacă mașina se strică sau și mai rău, ai un accident? Planurile ți-au fost date peste cap, și poate la cazare nu mai ajungi. 

Cel mai frumos scenariu este însă acela în care primești banii înapoi fără stres și îți alegi altă dată de călătorie. 

3. Nu poți ajunge la eveniment

Un concert sau un spectacol de teatru funcționează ca terapie de weekend? Și pentru noi. Când îți iei un bilet, probabil te gândești deja la atmosferă sau la soarele de pe cer. Câteodată planurile ne sunt însă date peste cap. 

Există momente nefericite când imprevizibilul apare și nu mai poți ajunge la eveniment, iar dezamăgirea de după este mare. Site-urile de bilete nu îți dau contravaloarea biletului în caz că tu nu poți ajunge, și automat vei pierde banii. Poți încerca să îl vinzi, dar acest lucru îți poate aduce bătăi de cap. Există platforme de vânzare bilete care și-au integrat asigurarea în fluxul de vânzare, pentru un plus de valoare adus clienților. Aici intra iabilet.ro și bilete.ro. Dacă însă îți iei bilet și nu ai avut această opțiune, nu-i nicio problemă. E la fel de simplu să intri aici și din câteva click-uri îți iei asigurare Ramburs@Orice care îți poate da banii înapoi în caz de “doamne ferește”.

4. Cel mic a pățit ceva.

Această asigurare poate fi folosită și pentru taberele celor mici. Ei sunt foarte imprevizibili și ne surprind mereu cu câte ceva. Uneori, se pot îmbolnăvi sau accidenta.  

Dacă i-ai făcut cadou o tabără de vară celui mic, nu uita să o asiguri prin Ramburs@Orice. 

În caz că face febră cu două seri înainte, poți anula biletul și îți primești banii înapoi pentru data viitoare.

Soluția pentru toate:

Probabil și tu te-ai confruntat cu genul acesta de situații. Bilete pierdute, cazări anulate sau o situație personală care te împiedică să pleci sunt doar câteva motive care îți pot ruina vacanța. Din fericire, avem o soluție!

Asigurarea Ramburs@Orice de la Eurolife FFH este creată special pentru tine și pentru nevoile tale. Te ajutăm să fii mereu cu un pas înaintea imprevizibilului cu o asigurare disponibilă pentru toate călătoriile și experiențele pe care le planifici în România.

Pentru o sumă foarte mică de bani îți poți proteja viitoarea rezervare. Ulterior, dacă ceva intervine între tine și vacanța ta, această asigurare de tip storno îți oferă 90% din suma totală înapoi.

Nu e doar o soluție convenabilă, ci și foarte ușor de obținut, în doar 3 pași:

  1. Ți-ai cumpărat un city break sau un sejur în țară, un bilet la teatru, concert sau alt fel de experiență.

  1. Accesezi Ramburs@Orice, completezi câteva date despre valoarea sumei cheltuite aferente transportului, cazării, biletelor sau voucherelor achiziționate, și ți-ai făcut asigurarea în câteva click-uri.

  1. Cu asigurarea activă, ai siguranța că, în cazul unui eveniment neprevazut, îți primești banii înapoi pentru planurile la care nu mai poți ajunge.

Și da, merge și pentru: vouchere de vacanță, bilete la stand-up, bilete de tren, bilete pentru stațiunile de tratament, și chiar și pentru biletele la parcurile de aventură. 

Până la urmă, chiar merită să riști o sumă atât de mare? Mai bine îți asiguri și tu călătoriile în România, la cel mai avantajos preț.

Asigurarea Ramburs@Orice acoperă cheltuielile cu sejururile și evenimentele ce au loc pe teritoriul României. Atunci când călătorești în străinătate, am pregătit pentru tine o asigurare care acoperă riscurile cu care te poți confrunta, ca să te bucuri de o vacanță fără griji și fără probleme costisitoare. 

Despre Eurolife FFH

Cu peste 15 ani de experiență în asigurări facem totul să fie mai simplu pentru tine. Din peste 150.000 de momente extraordinare acoperite de tot atâtea strângeri de mână cu clienți care au încheiat polițe de asigurare, am învățat să gândim produse simple și utile în realitatea imediată.  Ne dorim să îți aducem asigurările mai aproape, astfel încât să le simți beneficiile concrete. De aceea, construim pas cu pas o prezență digitală susținută, ca tu să ai mereu la îndemână un partener pe care să te poți baza în orice moment al vieții.

Visează și lasă-te inspirat doar de momente extraordinare, în timp ce noi avem grijă de viitorul tău cu un portofoliu extins de asigurări pentru fiecare moment al vieții. Te ajutăm să evoluezi și să visezi la un viitor așa cum îți dorești.