Care este cea mai bună asigurare pentru călătorie?

Care este cea mai bună asigurare pentru călătorie?

Știm cu toții senzația că asigurare de călătorie e soluția precaută atunci când știi că se poate întâmpla orice și înainte, și în timpul vacanței. Dar cum îți dai seama că asigurarea pe care urmează să o faci este potrivită pentru tine?

Care este cea mai bună asigurare pentru călătorie

Ce este o asigurare pentru călătorie?
Rezervarea vacanțelor vine mereu la pachet și cu o doză de incertitudine. Dar asigurarea unei călătorii sau a unei experiențe înseamnă siguranță și de relaxare. De aceea, asigurările de călătorie sunt concepute special pentru a acoperi incidentele neplăcute ce pot apărea înaintea și în timpul călătoriei.

 

Iar tu poți fi liniștit cu certitudinea că orice eveniment neplăcut care se poate petrece în timpul călătoriei și înaintea ei este acoperit.  Și chiar dacă poate nu mai pleci în călătorie sau ai un accident chiar în vacanță, cu siguranță îți recuperezi banii. Câteva beneficii ale asigurării:
 

  • Rambursarea rezervărilor nerambursabile, dacă te îmbolnăvești și trebuie să prelungești vacanța,
  • Plata cheltuielilor medicale, dacă te îmbolnăvești sau te rănești într-o călătorie și ai nevoie de îngrijiri de urgență;
  • Plata pentru bagajele pierdute, furate sau deteriorate;
  • Plata pentru daunele provocate mașinii închiriate;
  • Costul transportului către spital în caz de urgență sau către casă (repatriere);
  • Costul consultațiilor medicale la telefon, cu un doctor din România;
  • Plata asistenței rutiere în caz de avarii / defecțiuni ale mașinii cu care vă deplasați. ;
  • Plata pentru întârzierea avionului.
     

Totul din momentul achiziției vacanței sau a experienței tale și până când ajungi înapoi acasă. Însă nu toate asigurările oferă beneficiile enumerate mai sus.

Ce poate influența prețul asigurării?

Există mulți factori ce pot influența prețul final, mai ales dacă vorbim despre o asigurare personalizată.

Uite aici o listă cu factori:

1. Asigurarea de asistență medicală de urgență.
Acoperirea costurilor pentru cheltuielile medicale este principalul factor pentru care mulți oameni își fac o asigurare pentru călătorie. Tratamentele, spitalizarea, consultațiile sau chiar transportul până la o unitate spitalicească pot să fie foarte costisitoare, mai ales într-o țară străină.

2. Durata și țara.
Zona georgrafică în care călătorești și durata deplasării sunt două aspecte care pot influența prețul asigurării.

De exemplu, o asigurare pentru o excursie în Bulgaria are un preț mai redus față de o asigurare pentru Venezuela, care se află la mii de kilometri distanță și este o țară cu risc mare de accidentare sau de îmbolnăvire.
 

Care este cea mai bună asigurare pentru călătorie

3. Posibilitățile.

Este important atunci când alegi o asigurare de călătorie să vedere care sunt toate riscurile acoperite și condițiile.

Astfel, în cazul anulării vacanței, asiguratorul rambursează 100% valoarea pachetului de vacanță achiziționat. Exista însa și companii care acoperă doar un anumit procent din valoarea totala, așa cș e bine să te uiță cu atenție în piață.

În cazul în care mergi cu mașina, este bine să optezi pentru pachetul cu asistență rutieră inclusă. Dacă te lovește ghinionul și se întamplă ceva, iar mașina se oprește  în mijlocul drumului, ai serviciul de asistență 24/7 inclus. Iar dacă se întâmplă ca mașina să nu poate fi reparată în timp util, primești la schimb o mașina ca tu să te bucuri în continuare de vacanță.

4. Bagaje.
Erori se întâmplă mereu, iar după aterizare poți afla că bagajul tău plin cu haine și suveniruri s-a rătăcit. O asigurare pentru călătorie nu îți poate aduce înapoi magnetul pentru frigider sau perechea de pantaloni preferată, însă îți poate da înapoi contravaloarea bagajului pierdut. Poți afla mai multe detalii despre acest beneficiu pe site-ul nostru, aici.

Care este pachetul perfect pentru mine?

Pachetul perfect pentru tine trebuie să te facă să te simți în siguranță. Altfel spus, noi îți putem oferi cu siguranță un pachet potrivit nevoilor tale.

O excursie înseamnă o nouă aventură și mai multă relaxare. Asigurările nu trebuie să fie o grijă în plus. Adesea, ne inducem ideea că o asigurare pentru călătorie este o grijă în plus, că iar trebuie să stăm la cozi sau ore în șir la telefon. Însă, tehnologia ne-a permis să avansăm, și astfel să ne bucurăm de asigurări 100% digitale. La fel cum un bilet de avion poate să fie cumpărat online, așa se poate și cu asigurarea. După ce ți-ai introdus toate datele de călătorie, plătești și gata! Fără cozi, fără telefoane și fără birocrație. Ulterior, când și dacă ai nevoie, găsești tot ce ai nevoie în aplicație, ca să nu stai și cu grija foilor în vacanță.


La Eurolife FFH vrem să oferim asigurări de călătorie pentru orice nevoie, la prețuri avantajoase și 100% online.

Dacă ai nevoie de o asigurare simplă și rapidă, care se poate face online chiar si de pe scara avionului, și care să îți ofere doar asistență medicală in țara de destinație, atunci îți recomandăm
Pachetul Relaxat.

Dacă vrei să pleci la drum cu mașina sau vrei să închiriezi o mașină la destinație, ai
Pachetul Echilibrat.

Dacă vrei o asigurare completă care să îți ofere siguranță pe toate planurile atât înainte de plecare, cât și în timpul vacanței,
Pachetul Zen este ceea ce cauți.

 

Lasă grijile în seama noastră și călătorește cu tot entuziasmul.


Noi îți asigurăm relaxarea.
O asigurare este un lucru serios. Dar călătoriile sunt pentru relaxare.

Echipa Eurolife FFH Asigurări are în vedere prioritățile tale, de aceea ne dedicăm eforturile în a construi game de asigurări 100% online care să ți se potrivească nevoilor, ție și celor dragi.

Pe lângă profesionalism, adăugăm în orice activitate un strop de dinamism și entuziasm. Suntem alături de tine.