Despre cum asigurarea de viață îți protejează lifestyle-ul personal

Despre cum asigurarea de viață îți protejează lifestyle-ul personal

Despre cum asigurarea de viață îți protejează lifestyle-ul personal

....și îți dă o karmă bună

 

Știi care este secretul unei vieți fericite? Un stil de viață sănătos! Modul în care ai grijă de corpul tău se reflectă direct în bucuria și energia de zi de zi. Într-o lume în care ritmul vieții pare tot mai rapid, sănătatea devine un element esențial de care trebuie să avem grijă pentru a reuși în toate.

Fie că alegi să faci mișcare regulat, să mănânci sănătos sau să ai grijă de sănătatea ta mentală, fiecare efort contează. Iar fiecare pas suplimentar pe care îl faci îți va aduce beneficii uriașe atât în viața personală, cât și în ceea ce privește productivitatea la locul de muncă.

Se discută mult în zilele noastre despre îmbunătățirea lifestyle-ului personal. Dar ce înseamnă asta? Înseamnă să te cunoști foarte bine, să ai un set de hobby-uri pe care să le practici când îți permite timpul și convingeri clare despre calitatea vieții pe care ți-o dorești. Totodată, presupune să-ți prioritizezi activitățile astfel încât atunci când obligațiile de zi cu zi te copleșesc, să ai câteva portițe de relaxare prin aceste activități.

Unii oameni au un stil de viață mai relaxat, în timp ce alții trăiesc pentru adrenalina și experiențe noi. Ciclismul, tenisul de masă sau zborurile cu parapanta sunt doar câteva dintre cele mai comune hobby-uri atât în rândul celor „liniștiți”, cât și pentru cei care caută senzații mai deosebite. Practicarea unor activități care îți eliberează mintea de stresul de zi cu zi și te mențin în formă reprezintă una dintre cele mai sigure metode a te menține sănătos.

Mai mult decât atât, un stil de viață echilibrat înseamnă să investești astăzi în propria sănătate pentru a culege din plin beneficiile pe termen lung. Mișcarea zilnică și alimentația sănătoasă îți oferă energia necesară pentru a-ți îndeplini activitățile zilnice și a te bucura de viață. Exercițiile fizice stimulează eliberarea de endorfine, hormonii fericirii, care îți pot îmbunătăți starea de spirit și nivelul de energie, în timp ce alimentele sănătoase, bogate în nutrienți, te hrănesc și îți oferă combustibilul necesar pentru a-ți realiza treburile zilnice fără a te simți epuizat.

Probabil te întrebi cum ai putea susține un astfel de stil de viață activ și sănătos, fără să te coste o avere. Și ce ai spune dacă ar exista un pachet financiar care te-ar ajuta să-ți îmbunătățești stilul de viață și sănătatea, prin acces direct și personalizat la specialiști în wellness și medicină, dar care te-ar și proteja atunci când ai avea mai multă nevoie?

Dacă te preocupă toate aspectele pe care le-am menționat mai sus, află că asigurarea Karma Bună de la Eurolife FFH este produsul de care ai nevoie! Aceasta îți va permite să ai grijă de tine în fiecare zi, îmbinând protecția financiară oferită de asigurarea de viață și accident cu un pachet extins de servicii de Telemedicină și program de wellness.

Programul de wellness include acces nelimitat la medici nutriționiști, psihologi personali, consultanți în fitness sau kinetoterapeuți, respectiv specialiști în managementul stresului și a somnului, pe toată durata contractului de asigurare!

Mai mult decât atât, asigurarea Karma Bună îți oferă posibilitatea de a contacta oricând un medic. Atât tu, cât și familia ta, veți avea acces la consultații 24/7 indiferent că se întâmplă să vi se facă rău la miezul nopții sau într-o zi liberă legală.

Și știm cât de important este să te simți în siguranță oricând și oriunde. Gândul ăsta nu ar trebui să te preocupe constant. Pentru că viața este imprevizibilă, iar uneori se mai întâmplă și accidente, asigurarea medicală de viață și accident Karma Bună îți garantează o acoperire financiară de până la 18.000 lei în caz de spitalizare, până la 15.000 lei pentru operații și până la 150.000 lei în caz de invaliditate în urma unui accident.

 

Și pentru că ne preocupă siguranța pe termen lung, vom deschide un subiect sensibil, care trebuie tratat cu seriozitate. Știm cât de greu este pentru oricine să ia în calcul un eventual deces. Nimeni nu vrea să ia în considerare varianta asta. Dar o decizie bine gândită astăzi le poate asigura un viitor mai ușor celor dragi. În cazul unui deces, pachetul de asigurare KARMA Bună de la EUROLIFE garantează că familia ta primește între 50.000 și 150.000 lei pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste pierderea suferită. Cu siguranță nicio sumă de bani nu poate compensa pierderea cuiva drag, dar reprezintă o facilitate de care ai tăi pot beneficia.

Și pentru că am menționat de decizii bine gândite, te anunțăm că oricând te-ai hotărât să faci asigurarea medicală Karma Bună de la EUROLIFE poți intra pe site, Click and done! Suntem siguri că ai lucruri mai bune de făcut decât încă un alt drum pentru a semna niște hârtii. Toate informațiile le poți obține de pe site sau luând legătura cu consultanții noștri.

 

Despre cum asigurarea de viață îți protejează lifestyle-ului personal

Mai menționăm un alt avantaj al asigurării Karma Bună. Vine la pachet și cu o serie întreagă de discount-uri care-ți vor face ziua mai bună! De la restaurante la săli de sport, servicii de transport și până la vacanțe, vei obține reduceri exclusive de la partenerii noștri. Asta înseamnă să ai o karma bună!