Beneficiile asigurării pentru bilete la evenimente, En-Garde și cum funcționează

Beneficiile asigurării pentru bilete la evenimente, En-Garde și cum funcționează

În ultimii doi ani și jumătate, în viețile noastre, ale tuturor, s-au schimbat foarte multe lucruri. Am adoptat un alt stil de lucru, facem cumpărăturile mai mult online și, cel mai important, avem un alt stil de viață la care ne-am adaptat rapid.

Am dobândit ușurința de a gândi într-un mod mai flexibil. Ne obișnuim mai rapid cu schimbările. Găsim cele mai bune soluții și îmbrățișăm modalitățile prin care tehnologia ne ajută atât să eficientizăm sarcinile pe care le avem de dus la îndeplinire, cât și să găsim lucruri noi pe care le putem face pentru a ne distra sau relaxa.

Ne raportăm cu mai multă grijă la cei din jur și acordăm mai multă atenție spațiului nostru personal, dar și modului în care interacționăm cu ceilalți. Suntem mai precauți, atât în contextele care țin de sănătatea noastră, cât și referitor la investițiile pe care le facem.

Fie că ne referim la achiziționarea unei locuințe sau a unui vehicul, la planificarea unei călătorii sau a unei vacanțe și chiar în cazul evenimentelor sau concertelor la care alegem să mergem, am început să avem mai multă grijă când vine vorba despre cheltuieli și alegem cu atenție investițiile la care ne angajăm.

Chiar și când vorbim de achiziția unor bilete pentru conferințe, cu speakeri internaționali, sau despre participarea la concertul artistului favorit, trebuie sa luăm în calcul faptul că poate apărea un eveniment neprevăzut.

Și pentru a fi fără griji atunci când achiziționezi din timp bilete la evenimente sau spectacole, recomandarea noastră este să fii prevăzător și să îți iei măsuri de siguranță: adaugă în coș și asigurarea de bilete la momentul achiziției. Amintirile extraordinare merită să fie create oricând însă, în cazul apariției unor situații neprevăzute, atunci când te aștepți cel mai puțin, este important să știi că primești banii pe bilet înapoi.

Asigurarea En Garde este un produs Eurolife FFH care îți protejează banii în situații neprevăzute care pot apărea oricând: atunci când te îmbolnăvești și nu mai poți ajunge la teatru sau ești în drum spre concert, dar aluneci pe scări. Pe scurt, cu En Garde, îți asiguri biletele pe care le cumperi pentru evenimentele la care îți dorești să participi și, în caz că nu mai poți ajunge, vei primi 100% din prețul biletului înapoi.

Beneficiile asigurării pentru bilete la evenimente, En-Garde și cum funcționează

Care sunt beneficiile asigurării En Garde?

Situațiile neprevăzute pot apărea atunci când te aștepți mai puțin, mai ales când este vorba despre îmbolnăviri spontane, accidente care necesită intervenții medicale sau alte cazuri care te pot pune în imposibilitatea de a participa la evenimentele pentru care ai achiziționat deja în prealabil un bilet.

Așadar, în cazul în care nu poți ajunge la eveniment, prin intermediul En Garde, prima asigurare de acest gen din România, vei primi înapoi integral suma aferentă costului biletelor pe care le-ai achiziționat.

Asigurarea En Garde este 100% online și poate fi adăugată în procesul de cumpărare a biletelor printr-un simplu click pe site-urile partenere ale Eurolife FFH, respectiv www.bilete.ro și www.iabilet.ro. Fiindcă știm că timpul tău este prețios, achiziția se face rapid. Tot ce trebuie să faci este să citești condițiile de asigurare, iar polița de asigurare o vei primi pe e-mail odată cu biletul la eveniment.

Știm că lucrurile neprevăzute apar în diferite forme și pe nepusă masă și tocmai de aceea am gândit asigurarea Eurolife FFH astfel încât să acopere o varietate de situații. Astfel, ești asigurat în caz de:

  • Îmbolnăvire (boli sau accidente care implică spitalizare, recomandare de repaos la domiciliu, efectuarea de investigații sau tratamente în data și la ora spectacolului);
  • Situații familiale neprevăzute (nașterea unui copil sau nepot, deces);
  • Cauze materiale (incendii, inundații);
  • Alte incidente (furtul biletului, grevă transport în comun, defecțiuni vehicul în drum spre spectacol, anularea sau întârzierea zborului de deplasare către eveniment).

Când alegi să achiziționezi o a asigurare pentru biletele la spectacole, este important să știi că ea poate fi contractată pentru evenimentele care au loc pe teritoriul României, disponibile pe site-urile partenerilor noștri menționați mai sus.

 Cum funcționează asigurarea En-Garde?

Oricâtă grijă avem, uneori situațiile neprevăzute apar în cele mai nepotrivite momente și se întâmplă atunci când te aștepți cel mai puțin. Spre exemplu, chiar atunci când te pregătești să mergi la concertul pe care l-ai așteptat luni de zile, iar vecinul tău te surprinde cu o inundație.

Acest produs Eurolife FFH te ajută să îți recuperezi banii cheltuiți pe biletele pe care le-ai achiziționat pentru evenimentele la care o situație precum cele enumerate mai sus te împiedică să ajungi.

Asigurarea poate fi cumpărată odată cu biletele la evenimente direct de pe site-urile partenerilor noștri, www.iabilet.ro și www.bilete.ro și acoperă evenimentele care au loc pe teritoriul României. Nu este nevoie să ne furnizezi documente suplimentare la achiziție, în afară de datele solicitate de partenerii noștri.

În cazul în care nu mai poți ajunge la eveniment din cauza uneia dintre situațiile menționate mai sus, este necesar să completezi formularul de avizare al daunei, să atașezi documentele care să dovedească situația neprevăzută (de ex. documente medicale în cazul unei îmbolnăviri), iar colegii noștri vor efectua o analiză, în urma căreia vei primi înapoi suma aferentă biletelor pe care le-ai achiziționat.

În concluzie, știm că achiziția de bilete pentru evenimentele la care abia aștepți să participi vine cu mult entuziasm, însă te sfătuim să nu scapi din vedere posibilitatea de a nu mai putea ajunge la acestea din cauza unor situații pe care nu poți să le prevezi. Asigură-ți biletele direct în momentul achiziției și bucură-te de rambursarea sumei pe care ai cheltuit-o pentru acestea în cazul în care o situație neplanificată îți strică planurile!