Aplicația asigurare Eurolife FFH

Cu Eurolife FFH, fiecare zi e extraordinara.

Bucura-te de momentele simple, cu portofoliul tau de asigurari direct in buzunar. Misiunea noastra e sa-ti oferim libertatea de a te bucura de orice moment, astfel incat am construit cu grija o aplicatie care sa te ajute. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia din AppStore sau Google Play (in mod gratuit), sa-ti creezi un cont si toate politele tale Eurolife FFH vor fi acolo.

Acces rapid la politele tale

Toate detaliile relevante pentru fiecare asigurare pe care o detii le gasesti in aplicatie : status plati, riscuri acoperite, sume asigurate valabile pentru fiecare risc.

Plata rapida a primelor de asigurare

Vei sti mereu cand urmeaza plata unei polite, poti plati si in avans, direct in aplicatie, pentru a fi mereu linistit.

Achizitie de noi asigurari disponibile online

Ai acces direct catre asigurari de calatorie si asigurari de eveniment. Echipa noastra lucreaza continuu pentru a-ti oferi un portofoliu online diversificat, de care sa te bucuri in scurt timp.

Caracteristici

Personalizare

Pentru a ne potrivi stilului tau de organizare, iti oferim optiunea de a-ti personaliza politele cu denumirile tale preferate.

Plata directa

In aplicatie, poti face plati curente sau in avans. Vei fi notificat direct din pagina principala de scadente, iar plata se va putea accesa din ecranul de polita.

Contact rapid

In cazul unei daune, fie ca esti in tara sau in celalalt capat de lume, ne poti contacta direct si orice situatie o vom rezolva impreuna.

Informare completa

Vrei sa stii exact ce ai inclus in fiecare polita? Nicio problema - toate detaliile le poti vedea la o simpla accesare a politei.

Acces rapid catre noi asigurari

Iti oferim acces catre solutiile noastre digitale de asigurari de calatorie si asigurari de eveniment. Echipa noastra lucreaza continuu pentru a-ti oferi un portofoliu online diversificat in cel mai scurt timp.

O aplicatie. Asigurarile de care ai nevoie. Eurolife FFH.