STEMCare Autism – prima asigurare care acoperă costul tratamentului cu celule stem pentru autism

Postat de administrator la Vin, 05/06/2022 - 09:58

Celulele stem pot fi folosite ca tratament pentru multiple afecțiuni. De aceea este important să știți că acum există și soluții de finanțare pentru eventualele intervenții cu celule stem pentru copilul tău.

Ce este asigurarea de raspundere civila si ce avantaje iti ofera?

Postat de administrator la Lun, 05/02/2022 - 09:42

De multe ori nu suntem constienti cand punem o alta entitate in pericol, fie ca vorbim de o persoana fizica, fie ca ne referim la mediul de afaceri. O situatia neprevazuta poate interveni in orice moment si este important sa poti sustine  financiar  acoperirea pagubelor. Pentru o serie de situatii specifice domeniului de business in care activezi,  asigurarea de raspundere civila te poate ajuta sa depasesti mai usor situatia neplacuta.

4 tipuri de asigurari pentru managementul afacerii tale

Postat de administrator la Lun, 04/11/2022 - 09:06

Oricat de puternica ar fi o companie, situatiile neprevazute pot pune intregul sistem al unei afaceri intr-o conditie vulnerabila. Cand vorbim de sistem ca si unitate, ne referim atat la resursa umana si raspunderea civila, cat si la bunurile care se afla in proprietatea afacerii si la procesul de productie.

Este obligatoriu sa imi asigur locuinta?

Postat de administrator la Lun, 11/15/2021 - 16:53

Asigurarea de locuinta a devenit obligatorie in anul 2008 prin legea nr. 260 modificata si republicata, iar fiecare proprietar trebuie sa isi achizitioneze o polita de asigurare standard. Pana la urma, casa ta are nevoie sa fie protejata de eventualele dezastre care o pot distruge, iar daca tu vei avea grija de ea si ea iti va pastra momentele de fericire vii pentru totdeauna.

Avantajele unei asigurari facultative a locuintei

Postat de administrator la Lun, 11/01/2021 - 18:03

Inca de cand suntem mici, auzim zicala „nicaieri nu este ca acasa”. Si e adevarat, casa inseamna, pentru fiecare dintre noi acel loc unic in care ne simtim confortabil, in largul nostru, ne simtim noi insine. „Acasa” este insa mai mult decat o locuinta, este un loc de care suntem atasati emotional, in care am trait, iubit si am creat un „album de amintiri”. 

Ce trebuie sa stii despre asigurari inainte de a lua o decizie

Postat de administrator la Mie, 10/27/2021 - 09:14

Ce trebuie sa stii despre asigurari inainte de a lua o decizie

Echilibrul dintre viata personala si profesionala se bazeaza pe multi factori, iar unul dintre cei mai importanti consta in capacitatea personala de a spera la ce-i mai bine si in acelasi timp a te pregati pentru ce este mai rau. Aceasta intelepciune din batrani se traduce astazi in preocuparea pentru asigurarea riscului, prin asigurari de viata, asigurari de locuinta, asigurari de calatorie, asigurari pentru credite s.a.

Abonează-te la