De ce să ții cont atunci când alegi o asigurare de viață pentru părinte cu economisire pentru copil?

Postat de administrator la Joi, 09/29/2022 - 16:50

Și noi suntem părinți, și știm cât de multă bucurie aduce fiecare copil în rândul familiei atunci când se naște și nu numai. Este de datoria noastră să ne asigurăm că cei mici au parte de tot ce e mai bun, și suntem conștienți de faptul că pe toată perioada de creștere a celui mic, ne confruntăm cu numeroase riscuri.

Ce beneficii îți oferă o asigurare de viață cu economisire pentru copilul tău?

Postat de administrator la Dum, 09/25/2022 - 16:37

Atunci când ești părinte,  cea mai mare dovadă de iubire pentru cel mic o constituie acțiunile active pe care le faci pentru a avea grijă de el, în prezent dar și în viitor.

Cum aleg asigurarea de locuință cea mai potrivită pentru nevoile mele?

Postat de administrator la Joi, 09/15/2022 - 16:00

Casa este, pentru cei mai mulți dintre noi, cel mai valoros bun pe care îl avem. Dorința de a o proteja printr-o asigurare de locuință este deci naturală. În alegerea celei mai bune asigurări de locuință este important să analizăm cu grijă atât beneficiile oferite (ce tip de bunuri sunt protejate și în ce situații), cât și prețul.

Plan de economisire pentru copii și asigurarea de viață pentru părinți

Postat de administrator la Vin, 09/09/2022 - 14:20

Suntem părinți și știm cât de multă grijă îi porți celui mic. Iar riscurile sunt atât de multe! În primii ani din viață, copilul tău se poate accidenta ușor și poate avea nevoie de spitalizare, aparat gipsat sau chiar de intervenție medicală pentru apendicită, polipi, amigdalită...

Cele mai frecvente întrebări despre asigurarea de viață și economisire pentru copii și părinți

Postat de administrator la Vin, 08/26/2022 - 16:55

Momentul în care devenim parinti ne aduce o perspectivă diferită asupra vieții. Pentru că dintr-o dată prioritățile se schimbă, iar noua etapă, cea de părinți. vine cu o responsabilitate imensă, dar și cu multe transformări, emoții și trăiri intense. Mai ales că simțim responsabilitatea prezentului, dar și a viitorului copilului nostru. Ne întrebăm mereu ce putem face ca celui mic să îi fie bine acum și în viitor. Să poată își îndeplinească visele chiar dacă noi, poate, nu îi mai suntem alături.

Cum te pregătești de sezonul festivalurilor cu asigurarea En Garde?

Postat de administrator la Joi, 07/07/2022 - 16:10

Muzica este un element din viața noastră de zi cu zi care ne aduce mai aproape de noi înșine și ne oferă o stare de bine, de relaxare. Nu este de mirare că, la fel de mult pe cât îți place să asculți o melodie în căști în timp ce faci curățenie prin casă sau în timp ce lucrezi la birou, vrei sa te bucuri, de asemenea, de atmosfera unui festival de muzică adevărat.

Asigurare pentru copii – Prima asigurare a celui mic

Postat de administrator la Lun, 06/27/2022 - 14:01

Un copil reprezintă o bucurie în viața fiecărui părinte. Primele lui zâmbete ne încântă, primii pași ne entuziasmează și primele cuvinte ne bucură. Un copil ne transformă într-un om mai bun, ne ajută să evoluăm și ne face mai responsabil. Această responsabilitate crește pe zi ce trece și, ușor ușor, cei mici ajung mari. Și la fel și dorințele lor. Exact pentru această responsabilitate există o asigurare.

Abonează-te la